Karolines konfirmation

Den 30. august fik vi endelig holdt Karolines længe ventet Konfirmation. Vi er glade for, at vi nåede at få den holdt, inden anden bølge af Corona begyndte – selvom vi godt nok var noget nervøs op til. På det tidspunkt var de isoleret udbrud begyndt at komme. Vi er glad for at vi ikke skulle ud i de overvejelser som folk står i nu – om festen helt skal aflyses eller om halvdelen af gæstelisten skal fjernes. Jeg føler meget for dem der står i det lige nu, og havde planlagt de helt store fester.

Karoline havde en fantastisk  dag – lige som hun havde ønsket – det var så dejligt at se hvor glad og smilende hun var hele dagen.

Da jeg nu engang er mig – blev der kreeret flere ting til lejligheden. Med de mange tema fødselsdage jeg har holdt for pigerne, ville det også være mærkeligt andet. Men bare rolig, det blev ikke en tema konfirmation, men jeg fik lavet en skabelon, som gik igen flere steder.

Karoline havde bestemt at hun gerne ville have en slikbuffet – men i modsætningen til moren, som gik efter koordinerende farver til 40 års fødselsdagen, så gik Karoline efter det slik vi godt kunne lide i familien.

Jeg kreeret et skil i PicMonkey, som stod ved siden af buffeten. Jeg startede med at lave en skabelon, som jeg genbrugte til de forskellige ting, der blev lavet til dagen.

Slikken blev købt i forbindelse med en tur over grænsen i starten af sommeren. Glassene er en blanding  fra Ikea og RUMM Living, og skovlene fandt jeg her.  De pink og hvide slikposer fandt jeg hos Dream Party, hvorpå vi sætte et klistermærke, som jeg også havde lavet. De var ikke helt rigtige i farverne, og det var det tættes jeg kunne finde.

Jeg ville gerne at Karoline kunne få nogle minder fra dagen, som hun kunne kigge tilbage på. Jeg besluttede derfor at der skulle være en gæstebog – så jeg købte denne her fra Liv&Simone. Efter ønske fra konfirmanden, fandt jeg alle mine lyserøde, blå og lilla tusser, så gæsterne selv kunne bestemme hvad de ville skrive eller tegne med. Her havde jeg også lavet et skilt – både til at opfordre til at skrive en hilsen til Karoline – men også for at sætte retningenslinjerne op.

Jeg havde nemlig en vision – så det var vigtigt at der kun var én hilsen pr. side, og at der kun blev skrevet på den højre side. Venstre side var nemlig reserveret til billeder af gæsterne. Billederne blevet taget med myselfie og efterfølgende printet via Lalalab.

Kan virkelige anbefale at booke en MySelfie til den næste store fest – gæsterne havde så meget sjov med det, og vi har fået nogle helt fantastiske billeder ud af det, hvor man virkelige kan se at gæsterne har haft en fest.

Jeg havde også lavet menukort som stod på bordene – og grundet corona, havde vi sat små flasker med håndsprit på alle bordene. Men for at det skulle passe ind i temaet, havde jeg lavet nye mærkater til flaskerne.  Vi havde også sat håndsprit ved slikbuffet og gæstebogen, så gæsterne kunne sprite af inden de blandede en pose slik.

Plastik holderne til skiltene købte jeg hos Skiltex

Selve konfirmation blev holdt på en restaurant, så de stod for borddækningen, hvor lys og en enkelt blomst var den del af deres setup. Det supplerede vi med vores egen pynt. I Søstrene Grene havde vi købt konfetti af tørrede blomster, som blev drysset på bordene, og derudover havde vi små vaser med, hvori der stod folieballon formet som hjerter. Det hele noget Karoline havde været med til at købe. 

På væggen havde vi sat et ballon banner op, hvor der stod “Karolines Konfi 2020” – ballonerne som var pink og sølv, havde vi allerede for 1 år siden, købt i Tiger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s