Binge Reading

Det flest har nok prøvet at binge watche en serie på Netflix eller lignende. Men hvad med at binge læse en serie?

Det sket for mig hen over foråret – Jeg startede på trilogien om Bedemandens datter af Sara Blædel, i slutning af sidste år. Det fik mine øjne op for Sara Blædel, som jeg ikke rigtigt havde læst noget af tidligere (af hvad jeg kunne huske)

Så jeg gik i gang med hendes serie om Louise Rick og Camilla Lind, og i løbet af et par weekender fik jeg læst alle 10 i serien. Da jeg var i gang med en af bøgerne, gik det faktisk op for mig, at jeg havde læst den før. Jeg havde bare ikke været klar over, at det var del af en serie. Tror den var kommet sammen med et dameblad.

Bøgerne læste jeg som e-bøger på Mofibo. Jeg glæder mig til november, hvor jeg kan komme i gang med den 11. bog i serien – Den tavse enke.

Serier I kan anbefale af binge læse?

One thought on “Binge Reading

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s