I øvrigt #2

Billede 03-08-2018 13.55.53

.. kan jeg ikke finde ud af om det var smart at introducere pigerne til Joe & the Juice – det kommer til at blive noget dyrt i længden. De forventer, at vi skal have juice hver gang vi er inde i byen, og den lille størrelse er ikke længere nok – nej de vil gerne have den store. Det er jo 150 kr. hver gang 🙈

Billede 10-08-2018 18.53.26.. er jeg imponeret over hvor godt Josefins py party med 5 andre piger gik – ingen nævneværdige problemer – det gik over alt forventning. Der var lige et tidspunkt hvor der var lidt problemer mellem 2 af pigerne, men Josefines svar var, at de var ved at finde ud af det selv, og hvis ikke, så ville de hente mig. Super sejt af piger på 8-9 år.

Billede 11-08-2018 10.00.44

.. har jeg knap 3 fuldte poser med nespresso kapsler der skal aflevere i Salling til genbrug – jeg glemmer bare at få dem hver gang jeg tager ind til byen. Det kommer til at blive så pinligt når jeg endelig kommer ind med dem.

Billede 03-08-2018 07.32.59

.. er jeg lidt trist over at det måske er slut med morgenkaffe på trappen ned til haven. Vejrudsigten for den næste stykke tid giver ikke meget forhåbning. Jeg har virkelig nydt at sidde der på trappen og stille og roligt starte dagen op med en kop kaffe. Ved selvfølglig godt at det ikke ville lade sig gøre i hverdagen, men det ville nu være hyggeligt i weekenden. ☕️

Billede 07-08-2018 19.19.52

.. er Pulled Duck burgerne og pommes fritterne fra Aalborg Street Food bare sindsyg gode – det var vores aftensmad en af dagene i ugen, en mini date, da pigerne var i sommerhus med farmor og farfar. Det var faktisk ikke meget mad vi fik lavet de dage pigerne var væk, det blev bl.a. også til en salat fra Nadias. 🍔🍟🥗 (og mad fra Burger King den aften Thomas var ude med arbejde 🙈)

.. har jeg været tilbage på arbejde i en uge nu, og jeg har været så træt hele ugen. Jeg er simpelthen ikke kommet ind i rytmen med at komme i seng i ordentlig tid, nu hvor jeg skal tidligt op. Håber på bedring i næste uge. Synes allerede jeg er klar til ferie igen, måske bare mig – komme væk i et par dage, hvor der ikke skal tænkes på planlægning og arrangering af diverse aftaler.

Billede 11-08-2018 22.19.10

.. brugte vi lørdag aften, mens vi nød en god flaske rødvin, med at kigge vores fotobøger igennem. (Det med rødvinen tilføjet jeg, så vi ikke lød alt for kedelige) Vi har en fotobog fra hvert år fra 2006 til 2015, mangler at lave 2016 og 2017, og så har vi bøger fra bestemte begivendeheder/rejser. Så cool er vi nemlige, at det er hvad vi bruger en lørdag aften på. Nu var nu rigtig hyggeligt, at få snakke om minderne og sjove historier. Det var nu også lidt trist, da det var en påmindelse om dem vi mangler, dem vi har mistet. Der er allerede gået 8,5 år siden min mor tabte kampen til kræft – det er utroligt at tænke på at vi har undværdret hende i så lang tid.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s