I juli vil jeg…

tøseweekend0002

🔆 Holde ferie mere eller mindre halv delen af tiden. Jeg starter med at holde ferie i uge 28 sammen med pigerne, og sĂĄ har vi alle sammen ferie fra uge 30 til og med uge 32. Og ja, jeg holder 4 ugers ferie i ĂĄr. Der har været rigeligt med overarbejde det sidste stykke tid, sĂĄ det bliver fyret af pĂĄ ferie. Glæder mig til at have sĂĄ meget ferie – det har jeg aldrig prøvet før.

🔆 Tage til forældreaften pĂĄ Pulsskole – det der skal holde pigerne aktiveret i uge 27

🔆 Tage pigerne med i FĂĄrup Sommerland op til flere gange – ĂĄrskort der skal udnyttes

🔆 Cykle nogle lange ture – mit mĂĄl er at inden udgangen af juli skal jeg være oppe pĂĄ 50 km.

🔆 Sende hyggelig post til Karoline mens hun er på Spejderlejr i Sønderborg

🔆 Hente Karoline pĂĄ Spejderlejr om onsdagen – hun har ikke lyst til at være der hele ugen, og det respektere vi. Heller være af sted halvdelen af tiden end slet ikke tage af sted.

karolinefødselsdag001🔆 Fylder 40 ĂĄr – jeg har fødselsdag i juli – og i ĂĄr er det sĂĄ the “Big four O” . Selve dagen kommer til at gĂĄ med at hente Karoline i Sønderborg, og sĂĄ har vi snakket  om at fortsætte til København, og holde lidt ferie der over.  SĂĄ jeg ved ikke helt om jeg kommer til holde fødselsdag for familien i juli, men tøsefødselsdagen er allerede planlagt til august.

🔆 Læse rigtig mange bøger – der er en del pĂĄ min ferielæsningsliste , den fĂĄr I i et andet indlæg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s