I juli vil jeg…

tĂžseweekend0002

🔆 Holde ferie mere eller mindre halv delen af tiden. Jeg starter med at holde ferie i uge 28 sammen med pigerne, og sĂ„ har vi alle sammen ferie fra uge 30 til og med uge 32. Og ja, jeg holder 4 ugers ferie i Ă„r. Der har vĂŠret rigeligt med overarbejde det sidste stykke tid, sĂ„ det bliver fyret af pĂ„ ferie. GlĂŠder mig til at have sĂ„ meget ferie – det har jeg aldrig prĂžvet fĂžr.

🔆 Tage til forĂŠldreaften pĂ„ Pulsskole – det der skal holde pigerne aktiveret i uge 27

🔆 Tage pigerne med i FĂ„rup Sommerland op til flere gange – Ă„rskort der skal udnyttes

🔆 Cykle nogle lange ture – mit mĂ„l er at inden udgangen af juli skal jeg vĂŠre oppe pĂ„ 50 km.

🔆 Sende hyggelig post til Karoline mens hun er pĂ„ Spejderlejr i SĂžnderborg

🔆 Hente Karoline pĂ„ Spejderlejr om onsdagen – hun har ikke lyst til at vĂŠre der hele ugen, og det respektere vi. Heller vĂŠre af sted halvdelen af tiden end slet ikke tage af sted.

karolinefĂždselsdag001🔆 Fylder 40 Ă„r – jeg har fĂždselsdag i juli – og i Ă„r er det sĂ„ the “Big four O” . Selve dagen kommer til at gĂ„ med at hente Karoline i SĂžnderborg, og sĂ„ har vi snakket  om at fortsĂŠtte til KĂžbenhavn, og holde lidt ferie der over.  SĂ„ jeg ved ikke helt om jeg kommer til holde fĂždselsdag for familien i juli, men tĂžsefĂždselsdagen er allerede planlagt til august.

🔆 LĂŠse rigtig mange bĂžger – der er en del pĂ„ min ferielĂŠsningsliste , den fĂ„r I i et andet indlĂŠg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s