Fødselsdagsfejring

karoline11år4

Så er fødselsdagsfejring af Karoline over for denne her gang, hun er dog så heldig at stadigvæk at have noget til gode. Hun mangler stadigvæk at holde noget for pigerne for klassen, men det har vi aftalt at det venter vi med til efter sommerferie.  Vi havde ikke fået det arrangeret, så jeg fik hende overbevist om at det ville være en rigtig god ide, at vente til efter sommerferien, for så kunne det blive i det nye hus.

Nu er hun dog gået tilbage til ideen om at holde det sammen med 2 piger for klassen, for som hun sagde i dag “der kan jo gå hundred år inden vi flytter ind i det nye hus, nu når der ikke er noget der vil købe vores hus” (Det har godt nok kun været på marked lidt over 3 måneder, så mon ikke der snart kommer nogle der gerne vil købe vores huskaroline11år02

karoline11år3

karoline11år03karoline11år01

Men tilbage til fødselsdagsfejring. Som så meget andet, så er det meget traditionsbundet hjemme hos os. Man bliver vækket med fødselsdagssang, og et par enkelt gaver på sengen. Derefter er det ude til morgenbordet, hvor de resternede gaver er at finde. De bliver så pakket lige så stille op, mens der bliver spist pandekager. (Manden får dog ikke pandekager på hans fødselsdag, det vil han nemlig helst være fri for). Da det var en skole dag, er det selvfølgelig tidligt afsted, og pigen blev sendt afsted med favnen fyldt med cupcakes, som hun selv havde været med til at bage. karoline11år8karoline11år7karoline11år6karoline11år5

Om aften tog vi på San Giovanni, en lokal italiensk restaurant, bl.a. der vi holdte vores Kobberbryllup, her stof menuen på pizza. Ingen overraskelse her, det var jo fredag. Lillesøster Josefine, gjorde dog meget ud af at pointere at til hendes fødselsdag, skulle vi altså have risengrød (hun har fødselsdag i januar), og næste gang skulle vi altså ikke prøve at overbevise hende om, at vi skulle have pizza istedet for.

karolinefødselsdag002

Det blev også til en smule far’s dags fejring, da Thomas blev overrasket af pigerne med vin, gavekort til vin og fine kort.karolinefødselsdag001karolinefødselsdag3karolinefødselsdag2

2. pinsedag stod den så på brunch med familien. Karoline havde valgt det skulle være brunch, for så kunne vi få bacon, og det er noget hun elsker. Vi holdte det meget lowkey og afslappende. Rundstykker, kagemand og rugbrød blev købt ved Lagkagehuset, jeg bagte pandekager, og så blev der lavet bacon, æg og pølser. Ikke noget der krævede det vilde køkkentid. Det var faktisk dejligt for en gangs skyld ikke at skulle stresse over alt det der skulle laves.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s