Min liste # 3

iøvrigt2

Gøre – bagekursus, fredag eftermiddag køre jeg mod Hjørring, hvor den står på bagekursus hos Aurion fredag og lørdag. Jeg glæder mig helt vildt til at lære noget nyt.

Spise – en masse lækkert brød som jeg forhåbentligt selv har være med til at bage når jeg er på bagekursus. Det glæder jeg mig rigtigt meget til.

Læse – Alt det lys vi ikke ser. Jeg gik i gang med den sidst jeg var i København, men så gik det lidt i stå, fordi der lige kom 2 andre bøger ind over. Transfervinduet, som jeg er blevet færdig med, og Manifest, som jeg ikke er helt færdig med.

Høre – Martiny podcast. Jeg er begyndt at høre podcasts. Jeg har altid synes det var sådan noget mærkeligt noget, men så besluttede jeg at give det et forsøg, og det er faktisk rigtig afslappende.  Jeg har fået hørt nogle stykker de sidste par dage, man kan nå min 1 podcast ombord flyet til København eller retur. Indtil videre har jeg kun hørt dem lavet af Emma Martiny, og jeg har valgt dem ud, som jeg synes lyder spændende.  Jeg tror den næste jeg vil høre er denne her. Og så vil jeg have fundet nogle andre jeg kan lytte til

Se – The handmaid’s tale afsnit 3 på HBO. Det er deres nye serie baseret på en bog af Margaret Atwood. Jeg har læst flere af hendes bøger, men denne her, har jeg dog ikke læst. Hendes bøger er meget specielle (hun har virkelige en livlig fantasi), men efter at have set de første 2 afsnit, så synes jeg faktisk det er en meget interessant og spændende serie.

Lave – en stor fed Gin & Tonic til mig selv lørdag aften – det synes jeg er velfortjent efter 4 dage som græsenke (at pigerne har været ved farmor og farfar fra mandag aften til onsdag fordi jeg har haft 2 dage på Sjælland, det tæller ikke 😜)

One thought on “Min liste # 3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s