Min liste #1

Jeg lister her, hvad jeg, de næste dage, vil gøre, spise, læse, se, høre og lave.

pådetsidste3

Gøre – jeg vil i weekenden, sammen med Thomas, opleve Hamborg på 2 mandshånd. Der bliver 3. gang jeg skal til Hamborg, men det er først gang hvor det bare er Thomas og jeg der skal afsted. En weekend, hvor Thomas og jeg bare skal nyde hinandens selskab mens vi udforsker mere af byen.

Spise – jeg skal spise hotel morgen – der er ikke noget som en lækker morgenmadsbuffet, som er fyldt med en masse skønne ting, så det bliver svært at begrænse sig.

Læse – Transfervinduet af Maria Gerhardt. En ikke særlig lang bog, så jeg skulle nok kunne nå at læse den i weekenden.  Havde set bogen flere steder på instagram og flere blogs, så tænker jeg ville se hvad all the fuss is about. At jeg så bestiller den ved Saxo samme dag som forfatterne dør efter længere tid sygdom, er helt tilfældigt.

Se – Suits sæson 5 sammen med Thomas. Vi har ventet længe nok på at 5. sæson kom på Netflix, men vi prøve meget på ikke at binge watche alle afsnit på en gang, vi tager kun 1 til 2 afsnit af gangen.

Høre – turen til Hamborg tager 4 timer, så der er rigelig af mulighed for at få hørt noget musik, tænker at vi skal bl.a. sætte noget Ed Sheeran

Lave – jeg har sådan lyst til at bage chocolate chip cookies, I ved, den slags som er sprøde uden på, men bløde inden i. Det tror jeg skal være et projekt mandag sammen med pigerne. Derudover tror jeg det ville være en god ide at få lavet nogle sunde dadlekugler, så jeg har et sundere alternativ til påskeægene.

One thought on “Min liste #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s