På mit natbord

Der ligger lidt forskellige bøger på mit natbord lige for tiden. Nogle af dem er jeg gået i gang med, nogle er jeg færdig med, og andre venter på at jeg får tiden. 

påmitnatbord01påmitnatbord1

Harry Potter og det forbandede barn, er en af dem jeg har læst. En dejlig hurtig læst bog, som blev gennempløjet på ingen tid. Det var rigtig dejligt at være tilbage i Harry Potter universet efter så mange år.

Fifty shades Fri, har jeg lånt af en veninde. Jeg har den godt nok selv på engelsk, og var også gået i gang med den. Jeg var bare ikke noget så langt, da jeg blev lidt irriteret over den ene hovedperson. Så nu ligger mit eget eksempel i en flyttekasse i et BoxIt rum. Men efter jeg var i bio for at se 2’er, tænkte jeg at det var på tide at få læst 3’erne. Heldigvis har jeg jo indtil næste år til at få den læst. 😜

påmitnatbord2

John Grisham, Gray Mountain og Peter Høeg, Effekten af Susan er nogle af dem der ligger og venter på at jeg får tid. Grisham købte vi i lufthavnen i New York, så vi kunne få brugt de sidste dollar vi havde, og Peter Høeg købte jeg sidst jeg var i København lufthavn. Tror måske at vi har / har læst de fleste af Grishams bøger, og oftes skuffer de ikke. Det er ved at være mange år siden jeg har læst noget af Peter Høeg, men jeg glæder mig faktisk til at komme i gang.

Alt det lys vi ikke ser, købte jeg også i Københavns lufthavn, og er den jeg er i gang med lige nu. Indtil vider lyder den meget lovende.

After you af Jojo Moyes, er efterfølgeren af Me before You. Hvor jeg var rigtig begejstrede for Me before You, så blev jeg lidt små irriteret, især over hovedpersonen, da jeg læste After you.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s