I dream of, if money wasn’t an object

Hvad hvis penge ikke var en hindring, hvad hvis man var så heldig at vinde i lotto eller arve efter en rig onkel (findes de overhoved) – hvad ville du så forkælde dig selv med? Jeg har en opslagstavle på Pinterest som hedder “I dream of”, hvor jeg tilføje nogle af de ting jeg godt kunne tænke mig, hvis pengene var der. 

 

Tasker

Taske / Taske / Taske/ Taske

Den første taske, er faktisk en der har været på min mentale ønskeliste de sidste 15-16 år, men som er kommet ind på en 2. plads, de gange hvor jeg har købt en taske fra Louis Vuitton, men jeg håber stadigvæk på, at den en dag bliver min.

headphonesmm

Øreringe / Høretelefoner

Jeg har allerede et par af øreringe, de er bare et nummer mindre, og så er det uden de små sten. Thomas har et par Bose høretelefoner som jeg låner en gang i mellem, og jeg nyder at bruge dem. Jeg kunne derfor godt tænke mig at få mine egne. og dem her med bluetooth, ville være perfekte.

sko

Pumps / Pumps / Ballerina / Stiletter

Jeg har et eller andet med sko, jeg er bare ikke særlig god til at købe dem.Jeg synes de 4 jeg har fundet her, er meget klassiske og tidsløse.

cykelmm

Cykel / iMac

Jeg elsker at løbe, men min hofte, bækken og lænd er bare ikke så glad for det, så jeg kommer nok aldrig til at løbe de lidt længere ture mere. Så ville det være så dejligt, hvis jeg havde en super god cykel, til de lange ture. Jeg er rigtig glad for min lille macbook, men nogle gange synes jeg godt kunne bruge en der er lidt størrer.

Tørklæder mm

Armbånd / Tørklæde / Tørklæde / Penalhus

Hvad ville der være på jeres opslagstavle?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s