Hard work

Om det ligefrem var hårdt arbejde, det er nok så meget sagt, men i sidste weekenden har i hvert fald stået på meget arbejde. Den er nemlig gået med de sidste detaljer for at gøre vores hus klar til salg. 

billede-30-01-2017-21-01-46

Og jeg nåede lige at blive færdig mandag inden fotografen kom for at tage billeder af huset. Jeg har haft en liste så lang med to do i weekenden, men det var befriende endelig at være i mål. Jeg synes projekt “hus til salg” har stået på i lang tid, og det er først nu det er ved at komme på market. Men der har bare været så mange projekter der skulle klares, inden vi er kommet der til hvor vi er nu.

Og i weekenden var det så de “finishing touchers” der skulle til. Nogle af opgaver var meget hurtig overstået, og andre tog lidt længere tid. Bl.a. har jeg fundet ud af, at vaske vinduer, er bestemt ikke en af mine spidskompetencer.  (og ja, jeg er sådan en der skriver selv de mindste ting på listen, ellers glemmer jeg dem) Weekenden skulle selvfølgelig også gå med at hygge med pigerne, da vi jo som nævnt er græsenker i denne tid. (og en uge endnu)

Men sikken en fryd at gå rundt i huset – der er så ryddeligt over det hele (dog ikke på trappen, hvor nogle af de ting jeg har fjernet fra køkkenet står)

billede-29-01-2017-10-53-19billede-29-01-2017-10-53-07

Vi har længe gerne ville have nye puder til soveværelset – og typisk, så bliver de først købt her hvor vi har besluttede os til at flytte. Heldigvis går de jo ikke til spilde, da de selvfølgelig skal med til det nye hus når vi finder det.

billede-30-01-2017-21-02-17

Og så skal vi i gang med den næste fase, som sikre også bliver hårdt arbejde – finde et nyt hus i det samme område som vi bor i nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s