Weekend i balance

Vi har haft en weekend hvor der har været den helt rigtige balance i mellem forældre aktiviteter som 2 x julefrokost, afslapning og familiehygge.

weekend01

Fredag aften var jeg til julefrokost med arbejde, vi startede allerede lige efter arbejde kl 16, så jeg valgte at tage hjem allerede kl. 22, da jeg vidste at jeg også skulle være klar til lørdag aften, hvor den stod på julefrokost med Thomas’ arbejde. Fornuftende fik lov at sejre.

Lørdag formiddag tog vi til Attrupgaard for at finde vores juletræ. Det kan I se lidt fra i nedenstående video som jeg sendte live fra Facebook.

 

Vi venter dog med at pynte træet til vi kommer lidt tætter på jul.

Derefter tog vi hjem og havde en stille og rolig eftermiddag med gløgg, hjemmelavet æbleskiver og julefilm – ren afslapning og familiehygge. En eftermiddag hvor familie var i højsæde.

Søndag kørte vi til Aarhus, hvor vi sammen med Thomas’ familie, skulle se Fakiren fra Bilbao på Aarhus Teater. Det er deres familieforestilling i år, og den kan anbefales. Den var  sjov (bare ikke på den højlydte måde for børnenes vedkommen), spændende og lidt uhyggelig. Bagefter tog vi hjem til Thomas’ søster og fik noget tidligt aftensmad inden vi kørte hjem til lille Tilde og julekalender på tv.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s