I december vil jeg….

Det er sørme, det er sandt, det er december, lige nu meget snart.  Og inden jeg kigger frem mod december, en af mine ynglings måneder, så tager jeg et kig tilbage på november hvor følgende var på programmet.

november5
Skrive brev til pigerne fra julemanden. – tjek.

Købe pigernes advents gaver – tjek

Lav adventskrans (alene) og kalenderlys sammen med pigerne. – tjek

Lave mit gløgg ekstrakt så det er klar til vores familie julehygge som vi holder hvert år. – tjeknovember16

Overvejer lidt om jeg også skal lave honninghjerter igen i år. Det besluttede jeg at droppe. 

Lægge planer for december. Det har jeg sgu ikke nået endnu, det må jeg hellere kigge på i aften.

Pynt til jul – det sker altid inden den første december. – næsten i mål, men jeg kan nå det endnu

Starte til hunde træning med Tilde. Vi er tilmeldt et hvalpe motivations holde, som starter op her i starten af november. – tjek, vi må dog melde afbud de næste par gange, da hun har fået lunge orm, og det er bedst at holde hende i ro de næste par uger.

Holde Mortens Aftens for familien.- tjek, gjorde det faktisk 2 gange.

Tage på chokolade kursus – tjeknovember15

I december vil jeg:

  • Tage hele familie med ud at købe juletræ – gøre det til en familieudflugt, og hvis tiden er til det bagefter, så skal hjem og spise æbleskiver og drikke gløgg (og saftevand) Vi gøre det nok allerede i weekenden, da de andre allerede er fyldt op. Det at 1. søndag i advent falder så tidligt i år, gøre lidt at man mangler en weekend, så det skal presset ind lørdag inden pigerne skal afleveres hos morfar til pasning, da vi skal til julefrokost.
  • Bage et overflod af julesmåkager
  • Forsøge mig med fyldte chokolader, nu har jeg jo lært at temperer chokolade
  • Lave marcipan konfekt og koge karameller
  • Sving dansebenet til diverse julefrokoster, begge som ligger her i weekenden
  • Tage på familieweekend til København sammen med noget af svigerfamilien. Vi skal i Tivoli, og  der er afsat tid til besøg hos gode venner
  • Afholde vores årlige julefamiliehygge, hvor vi bliver en 30 stykker
  • Bings watch julefilm – jeg er totalt sucker for sikkersøde julefilm
  • Skrive julekort – ved godt der er færre og færre der gøre det nu og dage, men jeg synes det er så hyggeligt både at sende og modtage julkort. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s