Sort fredag

Det ser ud til, at vi virkelig har taget konceptet Black Friday til os her i Danmark. Flere og flere af de mindre butikker møffer godt nok over konceptet, og det kan jeg da godt forstå – men som forbruger klager jeg bestemt ikke. 

Hvorfor skulle man også betale fuld pris for noget, når det er mulighed for at få det med rabat. Jeg tror at vi som forbruger, at begyndt at blive forvent til at vi skal have tingene på tilbud. Jeg er bare ikke god til crazy udsalgs kaos i de fysiske butikker – jeg går nemt i baglås. Sidste år købte jeg faktisk mange af vores julegaver til Black Friday, bare ikke i de fysiske butikker,  men på nettet. Det har jeg også planer om at gøre i år.

4975769434006-2_1024x1024

Man kan finde rigtig mange gode tilbud, bl.a. hos Mobilcover.dk, hvor ovenstående høretelefoner er nedsat til 299 ,- eller

10112971a-1_1000x1000_1b056b37-cbc6-46e3-8bdd-94bd3a75225f_1024x1024

Eller et fint cover til Iphone til kun 39 ,- Begge rigtig gode tilbud. Derudover er der 40-80 % rabat på en lang række andre produkter, alle som I kan finde lige her. Hos mobilcover kan man finde et rigtig stort udvalg af tilbehør til telefoner.

Hvad med jer – har I planer om det store shoppe orgi?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s