Så blev det fredag…..

og  Tilde og jeg ligger på sofaen og se Supergirl på HBO mens jeg drikker hvidvin. 


Jeg har været så heldig at få en alene fredag aften, sådan helt alene. Det vil sige at der er ingen børn og mand hjemme. Jeg er lige blevet færdig med at spise min sushi – super lækkert sushi fra Karma sushi, det beste sushi i byen. Og fordi jeg er alene, drikker jeg hvidvin til, normalt er det rødvin vi drikker her hjemme. 

Tidligere på aften var jeg et smut i biografen – solo, bare mig, for at se Bridge Jones Baby, som jeg endnu ikke havde fået set. Tror det er 2. gang jeg er taget i biografen alene, og jeg har det faktisk rigtig fint med det. Det skulle jeg havde gjort noget før. 


En aften lige som jeg gerne vil have det. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s