Så blev det fredag og noget om julelys

Det er fredag aften og vi er 3 piger der sidder på sofaen mens Vild med Dans Knæk Cancer køre over skærmen og så er den er pige der ligger på gulvet ved døren. 


Efter arbejde har jeg gået en rigtig lang tur med Tilde rundt om Kridtgraven, som ligger lige bag ved hvor vi bor. Det var i hvert fald en lang tur for lille Tilde, der kun er 16 uger. Jeg elsker lyden af knitrerende blade som ligger på jorden her om efteråret. Synes det er så hyggeligt at gå igennem dem. 


Her til eftermiddag har jeg haft pigerne med ind til byen. Vi så Karen Salling tænde julelysene på facaden ved Salling, og derefter var der mini koncert ved Rasmus Walther og Shaka loveless. Julen starter åbenbart altid den sidste weekend i oktober i Salling. Godt nok elsker jeg julen, men jeg synes nu alligevel at det er lidt for tidligt. Men flot så det nu ud – og det var endnu flottere da det var blevet mørkt. 


Bagefter tog jeg pigerne med på Sam’s Barbecue til pizza, da er jo fredag, og Thomas er ude at spise med en kollega fra Vietnam (tror jeg nok det var) Det er godt nok ved at være mange år siden jeg har været på Sam’s – det er vidst det man kan kalde en institution i Aalborg, især kendt for deres kabab. Det var nok også det vi skulle have valgt, for deres pizza var ikke noget at råbe hurra for. 


Der er en der er gået kold. 

I morgen skal Josefine holde Halloween hygge (fest) for nogle få veninder fra klassen. Det bliver spændende. 

One thought on “Så blev det fredag og noget om julelys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s