I oktober vil jeg….

Så er vi kommet til oktober måned, og der er kun 1/4 del af året igen, det er så vildt, synes lige det har været nytår. Jeg tror oktober er en af mine favorit måneder – jeg elsker næste alt ved den. Der er her hvor vi virkelig går ind i efteråret, men bladende der falder fra træerne, og farverne der skifter til de gylden brune. Det er også i oktober der er efterårsferie, og det plejer at betyde nogle fridage – og så er det også i oktober at vi skal fejre Halloween.  Alt sammen noget der skinner igennem min ønskeliste for oktober.

sablevdetonsdag2Men inden vi kommer til oktober, skal vi traditionen tro lige tage et tilbageblik på september.

Selvom kalenderen siger at september er efterår, så lod det sig ikke mærke på vejret. Jeg havde håbet at vi ville få en varm september, nu hvor sommeren ikke har været noget at råbe hurra for, og mine forventinger blev opfyldt.

såblevdet01Der var ikke meget på listen for september, men jeg nåede desværre ikke hele vejen rundt. Jeg mangler stadigvæk at se Bad Moms, men det var fordi vi valgte at se en anden film i stedet for. Knap en uge inden vi skulle til New York, synes manden at det var da helt perfekt at tage ind og se Miraklet på Hudson 🙂 Det var faktisk en super spændende film, da den viser en side af historien, som nok ikke var så kendt – den kan anbefales.

Vi kom heller ikke i Fårup Sommerland, det var kun Josefine der fik en tur der op med nogle veninder. Men så var vi nogle andre der fik ryddet op i kælderen, så nu er det en hel fryd at kommer der ned.

misstilde05Vi nyder sådan vores lille Tilde – hun er ikke helt renlig endnu, men det er meget få uheld vi har, og de sidste mange dage har der ikke været nogle når hun har været alene. Det går også bedre med at gå i snor, hun kan dog godt være lidt langsom i optrækning, så hun skal lige lokkes de først par huse, men så går det der ud af.

sablevdetonsdag02Ellers havde jeg en rigtig god weekend i Blokhus med 3 veninder, og så var turen til New York en suveræn tur, og det skal I nok høre mere om.

dsc_2944I oktober vil jeg:

  • Lave skønne bagværk med æbler fra haven – for først år er der faktisk nok på træerne, til at det kan blive til en endelig høst.
  • Finde kastanjer med pigerne, og lave sjove figur med dem. Det har vi gjort de sidste mange år. Vi fik bl.a. lavet nogle rigtig fine kastanjefigur sidste år.
  • Komme ud og nyde at det er blevet efteråret, og at farverne begynder at ændre sig. Måske skal vi have lille Tilde en tur med i skoven eller ned til store øksesø.
  • Holder nogle dags efterårsferie med pigerne. Tænker at vi skal i Fårup Sommerland en gang eller to, og måske så også et besøg i biografen.
  • Lave græskar lygter med pigerne – oktober er jo lige med Halloween.
  • Og nu når vi snakker om Halloween, så har jeg lovet pigerne at de må holde noget Halloween uhygge i weekenden op til. Jeg elsker at holde Halloween fester for dem.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s