Så blev det fredag

Så er det fredag, hvilket betyder weekend – jubiii. Det betyder også pizza, rødvin, slik og Vild med Dans – det følger vi jo med i, her hjemme hos os. 

sablevdetfredag3Jeg er rigtig glad for at det er weekend, jeg synes godt nok, jeg har lidt søvn der skal indhentes. Vi kom hjem fra New York mandag eftermiddag, efter kun godt 4 timers søvn på flyet.

Der kommer nogle indlæg på bloggen omkring New York, med anbefalinger til restaurant og andre tips. Bl.a. at det er en god ide at tisse af inden man forlader flyet i New York, da er nemlig ikke nogle toiletter før man er kommet på den anden side at immigration, og når der står på skiltet at det tager max 10-30 minuter at komme igennem immigration, så skal man ikke tror på det – prøv med 1,5 time wtf. Det kan også være en rigtig varm fornøjelse at stå der og vente, så det ville være godt med noget vand. Men ellers var det en rigtig fed tur, og jeg er bestemt klar til at tage tilbage.

sablevdetfredagaEllers kommer weekenden til at gå med fødselsdage – vi skal til 2, en om lørdagen, hvor vi skal fejre min svigerinde som bliver 25, og om søndagen skal vi til min nevøs fødselsdag – han bliver 15. Søndag er det også Thomas’ fødselsdag og vores bryllupsdag, men det får vi ikke tid til at fejre. Vi fejre faktisk aldrig vores bryllupsdag, ikke fordi jeg ikke vil, men fordi den ligger på samme dag som Thomas’ fødselsdag – det var ikke helt gemmentænkt fra min side, men det var bevidst, så ville han i hvert fald ikke glemme vores bryllupsdag – troede jeg.

sablevdetfredag4Man kan godt mærke at vejret er ved at slå om, og det er slut med det skønne vejr vi har haft her i september – september kan vi bestemt ikke klage over. Det gøre mig faktisk ikke noget at vejret er ved at slå om, jeg kan godt lide når vi går fra en årstid til den næste, isæt når vi går over til efteråret. Jeg elsker at se, når farverne skifter til de gylden brune varme farver, og så synes jeg der kommer en anden friskhed i luften når temperaturerne falder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s