Spejdertøs

Indlægget indeholder reklame

sablevdetonsdag1Pigerne går til flere forskellige eftermiddagsaktivitet. For Josefine, der det Spring Gymnastik og Dans, og for Karoline er det Fodbold og Spejder.

Med hensyn til fodbold er det 4. sæson hun er i gang med, hvorimod Spejder kun er 2. år hun er på. Hun startede sidste år, efter at have plaget om det i lang tid, fordi 2 veninder fra parallelklasse gik der. Heldigvis har hun været glad for det lige fra start. At gå til Spejder, er i sig selv ikke en dyr aktivitet. Tror kontinentet ligger på omkring 1000 kr. om året. Men så er der alt udstyret, der skal jo investeres i en uniform, tørklæde mm og udstyr til ture. De er meget ofte ude til spejder, så praktisk tøj, er at anbefale. Hos Engelbert Strauss kan man købe praktisk og slidstærkt tøj til børn, så bl.a. ville være praktisk til spejder.

Derudover kommer der selvfølgelig udgifter til diverse spejderture, men det ligger altid i lejet 100-225 kr for de små ture, selvfølgelig noget mere for sommerlejren. Men man bestemmer jo selv, og de skal deltage i alle turen.

Karoline var med på en mindre sommerlejr i sommers, og der var der selvfølgelig en udskrivning i forbindelse med udstyr der skulle købe, men så har man det jo til næste gang – det er allerede blevet brugt et par gang siden, og jeg synes faktisk ikke det er de store udgifter. Sovepose og liggeunderlag havde vi allerede (dog har vi været ude at købe nyt, for det vi havde var åbenbart ikke godt nok), så har vi købt en lagenpose, så hun kan holde varme og natten, og hurtig tørrende håndklæder. Derudover har vi selvfølgelig også købt bestik og service – så nu tror jeg vi er ved at have det hele.

Det passer mig faktisk fint at Karoline har valgt at gå til spejder. Til fodbold får hun motion, og lærer noget om holdsport, men til spejder lærer hun at samarbejde, tænke løsningsorienteret og være en god kammerat – rigtig gode egenskaber at tage med sig videre i livet. Men hun bliver også presset ud i nye ting, og udfordre på hendes kompetencer. F.eks. mente hun bestemt ikke hun kunne gå 10 km, og være parat til at bakke ud af turen, men var jo pavestolt, da hun så kom hjem, og så havde de gået 13 km.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s