Overspringshandlinger

img_9263Det er mandag aften, og jeg har smidt mig på sofaen – og her ligger jeg faktisk rigtig godt. Jeg burde dog pakke – for om 1,5 dag sidder vi på flyet på vej til New york – jubii. Jeg kan bare ikke helt overskue det lige nu. 

Jeg ved godt hvad jeg skal have fundet frem til mig selv, det er der ingen ben i – det er værre med alt det der skal pakkes til pigerne. Det skal pakkes tøj, inkl pænt tøj fordi der er skolefotografering mens vi er væk, bøger til hele ugen, idrætstøj, fodboldtøj, og så skal der lige findes en fødselsdagsgave, som også skal pakkes ind. Mit lille hoved kan ikke helt rumme det – jeg vil bare afsted.

Jeg ville også gerne have været ude at løbe her til aften, men det mener min rygge ikke er en god ide – den er lidt mærket efter weekenden. Den blev nemlig brugt til den helt store oprydning. Lørdag var det mit arbejdsværelse der fik den helt store tur, alt imens Thomas fik kål på haven, og søndag var det begge pigers værelse der stod for tur. Det positive er dog, at det nu er en fryd at gå ned i kælderen eller ind på pigerens værelser – så er det spændende at se hvor længe det holder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s