Interview

Karoline har skulle lave en skoleopgave i dansk der hed “Min historie”. Her skulle hun skrive lidt om sig selv, sin familie mm, og hun skulle også lavet et interview med et familiemedlem. Det interview blev så med mig – og det får I lov til at læse her.

interview001

interview3
Min far havde sit eget fremkalder udstyr, så der var mange sort/hvid billeder fra vores barndom

Lit om min mor

Min mors ynglings legetøj er hendes hvide bamse hun fik fordi hun var sår god til at tage medicin og hun fortalt mig hun fandt den alene på hylden i Salling.

Min mor fortalte mig om hvordan det var at bo sit hus, og hun fortalte det var fint og hun havde et dejligt værelse og det var hun rigtig glad for. Min mors ynglings mad var rugbrød med spegepølse.

Hendes hus var et rødt mursten hus med brunt træværk. Min mors vigtigste oplevelse var den gang hvor de kørte rundt i Jylland og hvor de boede på forskellige hoteller. min mor kunne godt lide A-ha. Da min mor var ti år et sommerhus de var i ferierne der efter var hun barer hjemme og legede med sinde venner. Hendes skole var ikke sår anderledes end i dag med der ikke noget der hed ipads men de fik computer i 7. kl. Hun hade en god barndom. Hendes værlse var malet blåt med en svamp og min morfar hade lavet hylder der var blevet malet forskelige pastel farver

interview2interview1Bamsen har jeg stadigvæk. Jeg havde mange bamser som barn ( dog ikke no way near så mange som mine piger har), men denne her hvide bamse var min favorit. Jeg tror jeg havde været syg med noget lungebetændelse eller lign. og skulle tage medicin i 10 dage. Da det var over, kan jeg huske at jeg var i Salling, men min far (tror jeg nok), hvor jeg måtte vælge et stykke legetøj. Den hvide bamse sad helt alene på hylde, så det var den der skulle med mig hjem.

Jeg var meget kræsen som barn. Jeg levede at rugbrød med spegepølse – det røde fra 3 stjernet that is og rugbrød med pålægchokolade. Ellers var det meget få ting jeg kunne lide, så som frikadeller, røde pølser og medister. Måske også lidt flere ting, men jeg kan ikke lige komme i tanke om det.

interview4

interview5
Første skoledag sammen med bedste veninden Vibeke

Da jeg var lille havde mine forældre et sommerhus i Blokhus, her blev vores sommerferier afholdt, nogle gange sammen med gode venner., Huset blev dog solgt da jeg var omkring 10-11 år. Vi var ikke rigtig ude at rejse i ferien da jeg var barn, eller jo, vi var afsted 2 gange. En gang, hvor vi kørte rundt i Jylland og boede på hoteller forskellige steder. Det havde vi ikke prøvet før, så det var rigtig spændende. Den anden gang var hvor vi tog til Sverige i en uge og boede i en hytte. Og så var der nogle enkelt sommer hvor der blev lejet et sommerhus igennem min fars arbejde. Charterferie eller sådan noget, var vi aldrig på. Men det var ikke noget jeg tænkte over, sådan var det jo også for rigtige mange af mine klassekammerater.

interview01
Det er min, hende den generte (og hvad man ikke kan se, er at jeg havde hvide træsko på)
interview02
Der var et eller andet med træsko, den gang i 80’erne. 

Mit værelse var meget lyst, holdt i hvidt og blåt. Mens mine venner voksede op i hjem der var overvejende brune/mørke/træ, voksede jeg op i et hvidt hjem. Dette skyldtes at min mor arbejdede i et firma der laver køkner, kontomøbler og spisestue møbler. Så alle vores møbler var hvide og vores sofa var blå. Endevæggen på mit værelse var malet blå med en svampe – kan I huske den gang man gjorde det? Jeg kan bare huske at det var et mareridt, da det skulle males over – tror det tog 3 lag hvid maling før det blå var dækket.

interview03
Vores første hun Jeffy, der desværre døde da den var 9-10 måneder pga en nyre sygdom
interview04
Og så er jeg kommet i gymnasiet, så nu er vi kommet til starten af 90’erne. 

Det var lidt om mig – det var faktisk lidt sjovt at svare på spørgsmålene.

2 thoughts on “Interview

  1. Så rørende at læse din datters beskrivelse. Mine har lavet noget ligende og det er så sjovt at se hvad de skriver. Også fantastisk med tilbageblikket til 80erne. Jeg kan godt huske de der malede vægge. Det var bare det sejeste. Sjovt som smag og behag ændre sig gennem tiden.

    Iøvrigt mange, mange tak for din hilsen på min helt nye blog. Det betyder så meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s