Så blev det mandag

Så blev det mandag og en ny uge truer forud. Men det gøre ikke noget når det er efter en weekend fyldt med gode planer.

såblevdet1Weekenden startede tidligt fredag, da der var åbent hus i Josefines SFO. Det startede allerede kl. 14, hvor forældre havde mulighed for at være med i forskellige værksteder, eller til at spille rundbold eller hockey.

Derudover var der tændt op i bålet, så børnene kunne lave snobrød. Føj, hvor kommer man til at lugte af røg, når man står tæt på sådan et bål, især når det er under et halvtag. Var på vej over i klubben for at hendes Karoline, og synes stadigvæk at jeg kunne lugte bålet, indtil det gik op for mig, at det var mig selv jeg kunne lugte. Intet forældre arrangement uden kage, vores bidrag var en giftkage – dem var der flere af, tror største dele af kagerne enten var giftkage eller chokoladekage. Vi tog derfra ved 4 tiden, og pigerne havde hver deres legekammerat med hjem, der var jo en lille hundehvalp der skulle vises frem.

såblevdet2Jeg synes fredag er sådan en god dag for pigerne at have nogle med hjem, og ofte får de lov til at spise med, så der er god tid til at lege og hygge. De blev også og spiste med i fredag, hvor menuen, traditionens tro, stod på pizza.

såblevdet4

såblevdet11
Josefine var også med til barnedåben, men hun skulle bestemt ikke med på billedet. 

Lørdag var vi i Skagen, her skulle vi barnedåb hos lille Ellen, datter af Thomas’ fætter.

såblevdet01Først til gudstjeneste i Skagen Kirke, ved en rigtig frisk præst, der fik os til at grine flere gang. Efterfølgende var vi inviteret til frokost på Skagens Fiskerestaurant, hvor menuen stod på fiskebuffet. Deres fiskefrikadeller kan virkelig anbefales.

såblevdet5

såblevdet6Søndag havde jeg meldt pigerne til børneløb i forbindelse med Aalborg Fjordmarathon. Det var Josefine der havde snakket om, at hun godt kunne tænke sig at prøve at være med i et løb. Så hun fik overtalt storsøster til at hun også skulle med.

såblevdet7Ruten var på 2 km, og jeg er rigtig stolt over at de gennemført, selvom at Thomas endte med at løbe samme med dem. Det er nemlig ikke meget de har løbet før, og i hvert fald ikke 2 km i stræk.

såblevdet8Men de var begge så stolte da de løb over målstregen og fik deres medalje. Og Josefine er helt klar på det næste løb.

Søndag eftermiddag havde Thomas og jeg Tilde med ude at gå – det noget vi øver på. Da det var en lidt længere tur, løfte vi hende noget af vejen.

Denne her uge der truer, er en af den slags uger der kræver stor koordinering og hjælp udefra for at få det hele til at gå op. Der er bl.a. 2 forældremøder på programmet. Men så har jeg heldigvis en rigtig hyggelig weekend at se frem til sammen med 3 skønne tøser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s