1 år efter bootcamp

Så er det ved at være et år siden jeg startede på MK Bootcamp – og hvordan går det så nu. Jo, jeg havde nok håbet at jeg var i mål nu, men det er jeg ikke, hvilket selvfølgelig er noget øv. Der mangler stadigvæk godt 10 kg, men jeg har da tabt næsten 2/3 af det jeg gerne vil – jay. Stort skulderklap til mig 🙂

Kampen mod kiloen har gået lidt i stå den sidste stykke (lange) tid, men the game is back on. Hvad jeg har gang i, kan I se i nedenstående videoindlæg, mit første vlog indlæg. Indlægget er lidt langt, men jeg håber at I stadigvæk har lyst til at kigge med. Her får I forklaring på hvorfor jeg spiser smoothies og suppe lige for tiden.

Hvad det går ud på fortæller jeg om først i videoen, og hvorfor – det får I at vide i den anden halvdel af indlægget.

Og så undskylder jeg, at jeg ikke er i fokus i den sidste halvdel, men så har jeg da lært at man ikke skal sætte foran en baggrund hvor der sker meget, så kan kameraet sgu ikke finde ud af, at det skal fokusere på mig.

 

 

One thought on “1 år efter bootcamp

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s