When in Spain part two

Det var ikke kun pigerne der fik shoppet i Spanien. Jeg fik faktisk også shoppet pænt meget denne her gang, faktisk mere end jeg plejer. Hvor pigerne shoppede i Zara, så shoppede jeg i Massimo Dutti. Det er også et spansk mærke, dog lige en tand dyre end Zara. At jeg fik shoppet mere end jeg plejer skyldes nok, at jeg kan passe deres tøj igen. Jeg fatter ikke hvorfor de spanske størrelser skal være så små, hvis man kigger på de spanske kvinder, så er det sgu langt fra dem alle der er petite. 

massimo

T-shirt / Strik / T-shirt / Skjorte / Blazer (kan ikke finde den i hvid på nettet) / Busker /Jakke (fra Zara) / Bukser

Lige som med Zara, så er tøjet bare noget billiger i Spanien end hvis man køber det via deres danske hjemmeside, og her er der virkelig nogle besparelser, vi snakker ikke kun 20-50 kr., men 100-200 kr. pr. del. F.eks. så gav jeg €60 for skjorten, men på den danske hjemmeside koster den 649 kr., det er en forskel på 200 kr, og jeg mener at jeg gav €40 for strikketrøjen, som koster 549 kr. på hjemmesiden.

Jeg har shoppet tøj i Massimo Dutti i rigtig mange år, selv før jeg fik Karoline. Der er dog været år, hvor jeg har købt mindre end andre, da jeg simplethen ikke har kunne passe deres tøj. Der er kun enkelt af deres styles der går op til str. 44, og deres str. 44 er en lille (meget lille) 44. Så det var fedt, at jeg i år kunne passe rigtig meget af deres tøj, og at jeg lige frem fandt nogle bukser jeg kunne passe. Jeg har altid haft det svært med bukser, da mine lår er ude af proportion, og det derfor er svært at finde bukser, som jeg kan få over mine lår, uden at de er alt for store i livet.

Jakken fra Zara købte jeg faktisk ikke i Spanien, men har bestilt den via deres hjemmeside. Jeg var godt nok i Zara for at kigge på tøj til mig selv, men de havde ikke rigtig fået nogle af de nye vare frem, og det der udsalgskaos, det kan jeg bare ikke med. Jeg ender altid med at stå og kigge rundt i butikken og følge mig fortabt, så det opgav jeg.

massimo1

Ovenstående sæt havde jeg på, da vi skulle fejre mine svigerforældres 40 års bryllupsdag – klædt i Massimo fra top til tå (næsten, sko’en er fra Gabor og tasken er fra Burberry)

2 thoughts on “When in Spain part two

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s