Ferieklar

Der er flere måde at blive ferieklar på, og jeg har valgt at komme i feriemode med lidt selvforkælelse. 

ferieklar02ferieklar01

Jeg har simplethen fået ordnet hænder og fødder. I fredags var jeg et smut til fodterapeut, hvor både neglene (uden neglelak) blev ordnet, og det blev gjort kål på min hårde hud (som jeg havde rigtig meget af) – det er bare så dejlig en fornemmelse at gå der fra med baby bløde fødder – så er de sandal klar. Lakken har jeg selv lagt efterfølgende. Kan anbefale Gel-setter fra Essie, den får virkelig lakken til at holde i længere tid.

Og i dag har jeg fået lagt shellack på hos en kosmetolog. Hun køre med noget der hedder måneds farve, og den kan man få på for 199 kr., hvor normal prisen er 249,- Farven i juli er Pink Bikini, en farve som jeg synes passer helt perfekt til sol og varme.

Nu skal det sidste bare pakkes, og så er jeg helt ferieklar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s