Ferie

Så er det dømt sommerferie i de næste 3 uger

Det blev fejret med en London mule i går

Vi tog dog lidt forskud på ferieglæden i løbet af ugen, da vi havde en fridag onsdag, vi skulle nemlig til Coldplay koncert.  Vi kørt i løbet af formiddagen, efter vi havde afleveret pigerne i SFO, og tog det stille og roligt på vejen over til København. Ved 14 tiden ankom vi til vores venners hus, har havde vi nemlig fået lov til at overnatte mens de var på ferie. Derefter tog vi ind til Østerbro, hvor vi fik en sen frokost/tidlig aftensmad på Cocks & Cows. 


Og da vi havde rigtig god tid, fandt vi en rigtig hyggelig vinbar, hvor vi kunne få et bord udenfor, og nød et glas vin (eller 2 inden vi begav os mod parken)


Koncerten var helt fantastik, virkelig alle pengen værd. Og vi var rigtig glad for at vi havde stå pladser, da der var en så fed stemning. Sidste vi var til Coldplay koncert, var da vi boede i London, og der havde vi siddepladser, det er bare ikke det samme. 

Vi havde dog kun taget en fridag, så torsdag morgen kl 5.50 forlod vi Gentofte, så vi nåede at være på arbejde til kl. 10. Og min dejlige mand kørte hele vejen, og lå ved siden af og sov næste hele vejen. Jeg vågnede først da vi nåede Aarhus. 

https://youtu.be/O6x1YjcxWHk

Dagen i dag er blevet brugt til tøjvask og afslapning, jeg er i gang med at kæmpe mig igennem den første af Game of thrones bøger – den er rigtig spændende, men f*ck den er lang, og de bliver kun længere kan jeg se. I morgen bliver det rigtig spændende, for der skal vi ned og se de små hundehvalpe, og forhåbenligt bliver en af dem vores om 7 uger. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s