K√¶restedag ūüíĎ

S√łndag, var Thomas og jeg, s√• heldig at f√• en hel dag for os selv i Aarhus. Pigerne skulle i Legoland med deres faster og onkel, som bor i Aarhus, og vi havde lovet at komme ned med pigerne. Og i stedet for at k√łre tilbage til Aalborg, blev vi i Aarhus.¬†

k√¶rstedag1k√¶rstedag2k√¶rstedag3S√• efter vi havde spist morgenmad sammen med pigerne og Anne og Ralph, og de var k√łrt afsted mod Billund, gik vi fra Tr√łjborg ind mod centrum. Her blev der bl.a tid til lidt udsalgsshopping i Magasin efterfulgt af en kold cola ved en af cafe’erne ved √•en. (Der var g√•et lidt for meget champagne ūüćĺ og r√łdvin ūüć∑ i den l√łrdag aften, s√• det var tiltr√¶ngt.)

k√¶rstedag5k√¶rstedag4Derefter gik turen hen til Aros. Hvor vi selvf√łlgelig skulle g√• en tur (eller 2) rundt i regnbuen. Jeg ved ikke hvad der er med mig og frygten for at falde ud, men Thomas m√•tte holde mig i h√•nden hele vejen rundt. Jeg kunne heller ikke lide det sidste gang vi var der. Jeg skulle i hvert fald ikke for langt hen i mod ruden p√• ydresiden. Jeg havde ogs√• sv√¶rt ved at g√• over gangbroerne for at komme fra den ene siden til den anden side p√• museum’et. Jeg begynder at g√• i panik – jeg kan heller ikke k√łre over storb√¶ltsbroen, og n√•r jeg skal p√• 3. sal p√• arbejde, s√• tager jeg elevatoren, da trapperne er frith√¶ngende. Jeg har som s√•dan ikke noget i mod h√łjder, s√• l√¶nge jeg ikke kan falde ud over, s√• har jeg det fint.

kærstedag8kærstedag02kærstedag03kærstedag9kærstedag10

Der var en udstilling af fotografier af fotografen Robert Mapplethorne, hvor flere af fotografierne var virkelig gode og fyldt med udtrykt, men der var ogs√• en sektion, hvor der simpelthen bare var for meget penis ūüôä fik lidt et chok, da jeg s√• det f√łrst billede i rummet, og det forstillede en stor penis p√• et bord ūüôą. Den sektion var bestemt ikke for b√łrn, men det havde de heldigvis ogs√• advaret om. Derudover var der en udstilling med den engelske kunster Grayson Perry, som bl.a. havde lavet nogle vildt imponerende v√¶gt√¶pper.

Vi holdte en lille pause ved restauranten p√• Aros, og n√łd et dejligt glas champagne ūüćĺ – vi kunne lige s√• godt forts√¶tte hvor vi slap aften f√łr ‚ėļÔłŹ.

kærstedag11kærstedag04kærstedag12

Vi spiste frokost p√• The Burger Shack, lige den frokost vi havde brug for – godt fedtet og saltet mad ūüćĒ ūüćü. ¬†Derefter gik vi til Tr√łjborg, og slappede af i deres lejlighed indtil de vendte tilbage med vores sk√łnne piger, som havde haft en fantastisk dag i Legoland.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s