Rabarbersaft

Jeg har ikke kun lavet sirup til drinks af mine rabarber, i år har jeg også forsøgt mig med rabarbersaft. Den opskrift jeg fandt giver en saft som er frisk i smagen uden at være alt for sød. 

drinks1Det betød dog at den ikke helt faldt i Josefines smag, men Karoline kunne godt lide den. Og hey, hvis de ikke vil drikke den, så tror jeg godt jeg kan komme på andre drinks jeg kan bruge det til. Det kunne være rigtig godt sammen med en mousserende vin. Det tror jeg skal prøves.

drinks2.jpg

Rabarbersaft:

  • Rabarber
  • Vand
  • 250 g sukker pr. 1 liter saft

Rabarber vaskes godt, og skæres i små tern. Kommes i en gryden, som fyldes med vand, så rabarberne næsten er dækket. Bring det langsomt i kog, og lad det koge 15-20 min. Si saften over i en anden beholder, og mål hvor meget saft der er. Afvej deres efter sukker, så det passer med 250 g pr. 1 liter saft. Hæld saft og sukker i en gryde, og lad det koge igennem i 5-10 min. Hæld saften på skoldet flaske, som er skyllet i atamon.

One thought on “Rabarbersaft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s