Så blev det fredag

og pigerne og jeg er taget i sommerhus i Blokhus. Thomas følger trop når han en gang i aften lander i Aalborg lufthavn. Han har haft endnu en af hans ture til Riga, denne her gang fra onsdag morgen klokken lort, til ja, fredag aften. 

fredag3.jpg

Weekenden, den er tiltrængt, og jeg har rigtig meget glædet mig til det skulle blive fredag. Jeg har i de sidste par uger, og her i starten af ugen brugt med tid og energi på en opgave på arbejde, hvor det hele toppede onsdag. Nu er den tidskrævende del (for mit vedkommende, mine 800 kollegaer som har fået en ekstra opgave, har nok en anden mening) over, og jeg håber at kan vente tilbage mine vante opgaver meget snart. Jeg kan godt mærke at opgaven har fyldt meget, og tæret meget på min energi. Når man skal udrulle en opgave der har så stor betydning for så mange mennesker, som  i forvejen er presset på tid, så er det sgu vigtig at man får den kommunikeret ud på den rigtig måde, og sikre at vejledninger og processerne sidder lige i skabet.

fredag2fredag1

Så i aften skal pigerne og jeg hygge med pizza (som er bestilt, der er bare en 1 times ventetid) og med fredagsslik mens vi ser Alle mod en, hvis det altså stadigvæk kører. For at fordrive ventetiden, har jeg fundet mig en krog i solen, hvor jeg kan sidde i læ – der er ikke helt så varmt her ved vesterhavet, men i læ og med en trøje over skulderne, så går det fint.

fredag01

Nu hvor Thomas ikke er her til at spise med os, så har jeg tænkt mig at droppe rødvinen – jeg har i stedet for nogle forskellige drinks i tankerne. Jeg har bl.a taget noget rabarbersirup med her op, og så er jeg i gang med at lege med noget infused gin. Det skal nok blive godt.

Rigtig god weekend til jer,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s