The perfect dinner

Det er godt nok ved at være lidt tid siden, men vi havde inviteret gæster til middag en lørdag aften, og vi havde besluttede at holde det meget simpelt, men dermed ikke at det skulle være noget godt og lækkert.

Så vi valgte at menuen skulle stå på bøffer, pommes og bearnaise sovs. Det lyder jo meget simplet. Det var det som sådan også, bort set fra at det hele var lavet fra bunden. Bøfferne var der selvfølgelig ikke det store i, men pommes frites var triple cooked efter Gastromands opskrift, og sovsen var hjemmelavet, også efter en opskrift fra Gastromand.

bøf1bøf2

Det er 2 opskrifter jeg virkelige kan anbefale at give sig i kast med – pommes frites’erne blev virkelige sprøde, og det var nemt at holde dem varme i ovnen – man skal bare huske ikke at give dem for lang tid. Og når man laver sovsen, skal man bare huske på, at det ikke må blive for varmt, og så går det fint.

Jeg har altid synes det virkede lidt skræmende at skulle lave en bearnaise fra bunden, men efter at have givet mig kast med det, og lavede faktisk 2 perfekte sovse, 2 dage i træk, er det faktisk ikke så slemt, og kan kun anbefale at gå i kast med det.

Det er nemlig det perfekte måltid samme n med en rigtig god flaske rødvin.

Enjoy

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s