I juni vil jeg

.. jeg ved godt at jeg næsten skriver det samme hver måned, men jeg kan simpelthen ikke forstå hvor tiden bliver af. Jeg synes månederne flyver afsted, og vi er allerede igennem de først 5 – så stop da tiden lidt. Der er kun 5 uger til sommerferie – dvs 5 uger til jeg skal i bikini – yikes

Og hvad nåede jeg så i maj?

Jeg nåede kun at komme i Fårup Sommerland, den ene gang, men Thomas var afsted med pigerne. Men vi tager afsted i morgen, og vi regner med at tage badetøjet med, så vi kan komme i aquaparken.

Jeg var ellers kommet i en god stime med at læse, men arbejdet har fyldt meget den sidste tid, så jeg har ikke fået læst mere end et par sider.

Det er gået rigtig godt med motionen, jeg har nået mit mål i alle ugerne pånær en. Det har været så fedt, men har krævet meget planlægning.

I forbindelse med at vi skulle holde Karolines fødselsdag, fik jeg ryddet rigtig meget op i vores kælder, næsten det halve af vores garage er fyldt med affaldssække der skal på lossepladsen. Det er sådan en fryd at komme ned i kælderen nu.

Karoline blev fejret i løbet af en weekend, med familiefødselsdag og den helt store minions fest. Der kommer mere om den fest op bloggen om nogle dage.Og Josefine havde et rigtig hyggelig py party med 3 veninder fra klasse, de 3 piger som hun også gik i børnehave med.

Vi havde en super weekend i København, hvor vi fik heppet på Thomas flere steder på ruten.

Jeg har faktisk haft indlægget til at ligge som kladde i et par dage, så selvom det kun er den 4. juni, så jeg allerede nåede flere af punkterne på listen.

I juni vil jeg …

  • Håbe på at det skønne sommervejr forsætter
  • Vække en 10 årige pige med sang på sengen og pandekager til morgenmad – det gjorde vi i torsdags. Hun blev vækket med gaver på sengen, og pandekager og bacon til morgenmad. Om aften fik vi pizza på San Giovanni, men inden da havde vi været i Kvickly for at købe Karolines nye cykle. Det var vores fødselsdagsgave til hende sammen med farmor og farfar, som havde givet tilskud til den.
  • Til fredagsbar med arbejde og høre Stine Bramsen – var afsted i går. Det var en super aften, men øl, vin og en brandbil eller flere. Stine Bramsen gjorde det helt suverænt, men jeg var noget mat i det, da jeg vågende her til morgen. Vågnede rigtig tideligt pga varmen.
  • Have en alene weekend med pigerne – tror vi tager i Fårup Sommerland – det er så denne her weekend. Fra fredag til lørdag sov pigerne i Blokhus, så de skulle hente op af formiddagen, da Karoline skulle til fødselsdag, og Josefine havde fået en legeaftale. Ellers har vi bare hygget os, og cyklede en tur ned til bådhavnen for at få en is. Karolines nye cykle skulle afprøves, det samme skulle Josefines “nye” cykle også (Hun har overtaget Karolines den gamle, så det er lidt som at have fået en ny)
  • Fortsætte med at være aktiv med løb og cykling. (Sidste uge var dog en undtagelse, der var jeg ikke aktiv en eneste dag, men jeg var også alene med pigerne)
  • Købe noget nyt sommertøj, mangler især kjoler og nederdele til arbejde. Har faktisk allerede været ude at shoppe lidt i dag. Havde lige 3 timer for mig selv mens pigerne var til fødselsdag og legeaftale. Jeg har bare ikke købt nogle nederdele og kjole, men  fik 3 par short, og et par bukser. Og en kjole jeg ikke har brug for, men som jeg ikke kunne stå for.
  • Lave nogle skønne ting ud af de rabarber vi har i haven.  Har allerede en sommer drink i tankerne.
  • Til udstillingsdag på skolen, og se alle de fine ting 0. klasse har lavet i løbet af året.
  • Og samme aften skal vi faktisk til danse opvisning med Josefine.

One thought on “I juni vil jeg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s