Så blev det mandag ….

og jeg har lige siddet på vores terrasse og nydt det sidste af solen inden den forsvandt bag tagryggen på naboens hus. Hvor er det skønt at solen og varmen er kommet, det så godt nok noget gråt og trist ud i morgens da det væltede ned – men sikke et skift vi fik over middag. Pigerne har haft legekammerater med hjem, så den har stået på vandkamp i haven.

weekend3Weekenden har stået i fødselsdagens tegn – Karoline som meget snart bliver 10 år, blev både fejret lørdag, og søndag. I lørdags var den familien vi havde på besøg, og søndagen var det pigefødselsdag for dem fra klassen – den tager vi lige i et andet indlæg.

Mens vi ventede på gæsterne lørdag, fik jeg nogle rigtig gode billeder af pigerne. Synes ikke det sker så tit, at man får nogle virkelige gode, hvor de er naturlige på, og deres smil ikke er stift.

weekend4

Vi havde valgt at invitere familien til frokost, hvor menuen stod på hjemmelavet burger. Bollerne havde jeg bagt nogle dage i forvejen, og kommet dem på frys. Med bøfferne havde vi valgt den nemme løsning, og fik slagterne til at forme dem for os. For at give burger lige det lidt ekstra havde vi lavet guacamole og ristede parmaskinke som fyld.

weekend5

fødselsdagsweekend01fødselsdagsweekend02Karoline kan rigtig godt lide kagemand, så det var ikke svært at overtale hende til, at det var det vi skulle have som kage. Derudover lavede jeg en hermankage, af det “surdej” Josefine havde haft med hjem fra skole, og som jeg havde gået og rørt i, i lang tid. Nu hvor vi også skulle holde fødselsdagen og søndagen, kunne jeg ikke helt overskue de helt store bageprojekter, da der skulle lidt mere kreative kager til om søndagen.

Alt i alt, en rigtig dejlige weekenden, hvor Karoline blev fejret på bedste vis. Så mangler vi bare at fejre hende på torsdag hvor det er hendes rigtig fødselsdag, men det bliver mere low key, med morgenmad, uddeling i klassen, og pizza på restaurant om aften.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s