Når det går den forkerte vej :-(

Julen vare lige til Påske, og denne her gang fortsat den helt til Pinse. Det er ved at være lang tid siden jeg sidste kom med en status på mit bootcamp projekt. 

status2
Nem og sund frokost

Sidste jeg skrev om  det var i februar, og der er faktisk ikke sket særlig meget siden da, jeg kunne fortsætte i den samme rille. I løbet af de sidste 2 måneder er det desværre gået den forkerte vej med vægten, da der er kommet godt 3-3.5 kg på. Og det er jeg rigtig træt af – men hey, det er jo min egen skyld – jeg bestemmer jo selv. Og det er sket fordi der ikke har været fokus på motion og korrekt mad. Ved godt at det ikke er nogle undskyldning, men når overskuddet i hverdagen ikke er der, så er det svært at have fokus på korrekt mad og motion. Og overskuddet har manglet det sidste lange stykke tid, det skyldes en kombination af at Thomas har været ude at rejse et par dage næsten hver uge, og arbejdsopgave og deadlines der har fyldt meget på øverste etage. Heldigvis tror jeg at det kommer til at gå den rigtige vej med arbejde, men mht Thomas meget rejseri, det må tiden jo vise.

status01
Jeg kom i mål i sidste uge 🙂

Når jeg er alene med pigerne, så falder jeg i med begge ben, det er de nemmer, og ikke altid sunde løsninger der bliver valgt mht maden, det er svært at komme afsted ud og dyrke motion, og jeg har meget nemt ved at overtale mig selv til, at jeg da fortjener chokolade eller kage (Indsæt selv abe med hænderne for øjne). Jeg har døjet meget med min hofte/lænd, og havde en periode hvor jeg næste ikke turde løbe af frygt for at jeg ville få ondt igen.

Men det her går bare ikke i længden – mine nye cowboy bukser er ved at være lidt for stramme (købte dem lidt små i det, da jeg havde en forventning om at jeg selvfølgelig ville tabe mig). Og der er ikke noget værre syn, end en person i cowboy bukser der er for små. Der skal styring og fokus til – om 8 uger skal jeg i bikini, og til den tid, vil jeg være sikker på at jeg har det godt med mig selv i bikini – så nu skal der arbejdes.

status03

status02
Super start på ugen

Jeg har sat mig nogle mål for hvormeget motion jeg skal have, men for at jeg kan nå det hele, bliver jeg nødt til at indhente hjælp når Thomas er ude at rejse. Jeg kan godt løbe en tur, mens pigerne er alene hjemme, jeg løber jo kun 3-4 km, så max væk i 30 minutter. Men hvis jeg skal til reformer, skal der være nogle hos pigerne, for det er om aften, og jeg er væk godt 1t 20 min. Jeg er også begyndt at cykle, og der er jeg afsted 1-1,5 time, så der har jeg det også bedst med at pigerne ikke er alene.

status3
Sunde muslibar til før træning

Mht maden, så går det altid galt når jeg ikke planlægger godt nok – jeg skal være sikker på at jeg har alt det jeg skal bruge til både morgenmad, frokost og aften for at følge principperne. Aftenmaden skal være nemt, og selvfølgelig sundt, ellers bliver jeg for nemt fristede til at købe mig til nemme løsninger, som aldrig er af den sunde slags, når det bare er pigerne og jeg.

status4

 

One thought on “Når det går den forkerte vej :-(

  1. Det kender jeg godt! :0) men du skal ikke presse dig selv så meget. Det er fint, at man har noget mål og holder ved det. Så må du bare fortsætte med det. denne mueslibars ser lækkert ud. Man skal også tillade sig noget, man elsker at spise…
    i øvrigt, jeg har min 4. blogfødselsdag og har en konkurrence, måske vil du bare kigge over? bare efterlade en kommentar, gerne i dansk :0) Kh Ulrike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s