Endnu en mini ferie

Så er det fredag eftermiddag, og tid til endnu en miniferie, den 3. i rækken. Jeg elsker denne her tid på året, hvor der er så mange korte uger. Jeg har faktisk ikke fået skrevet så meget om de sidste 2 miniferier. 

Så her fået I lidt billeder fra første St.Bededagsferien.

Denne ferie blev bl.a. brugt til et besøg på Kunsten, hvor vi ikke havde været siden det åbnet igen efter renovationen. Det var efterfulgt af et besøg til Fosdal Hus til deres kaffe og kage bord. Jeg glemte helt at tage nogle billeder, og vi nåede faktisk kun at være der en times tid, da Josefine fik en rimelig stor flis i håndene. Det var nogle dejlige boller og kage de havde, jeg var dog noget skuffet over udvalgtet. De 9 kager, men i realiteten kun 4 forskellige slags. Det var kun 2 tørkager, begge med kokos (det er mine piger ikke vild med), og resten var med form for skum/fløde, og det er heller ikke noget for min piger. Så det var faktisk ikke meget kage de fik. Ferien  sluttede med et besøg på kunstmessen North.

diverse-6diverse-7Vi fik også prøvet donuts fra Donut Fabrikken som næsten lige er åbnet i Aalborg. Dem tog jeg med hjem lørdag eftermiddag, hvor begge pigerne havde legekammerater på besøg.

Kr. Himmelfarts ferien blev fyldt ud med et besøg i Fårup Sommerland, forhåbenligt det første af mange denne sæson, da vi købte sæsonkort til hele familien i julen.

Pigerne havde også en dag hvor den stod på legeaftaler, og der havde jeg lovet at vi kunne lave snobrød og grille skumfiduser. Heldigvis var vejret med os, og vi havde en hyggelig eftermiddag i haven.

imajviljeg-4Ellers blev resten af ferien brugt på praktiske gøremål, da vi fik malet garagedør, hegn og rækværk omkring vores terrasse og ved 2 trappen. Gud hvor tager sådan noget tid, er bare ikke særlig spændende. Pigerne ville også hjælpe, det fik de ogå lov til, men de midste da hurtig lysten.

Nu vil jeg finde løbetøjet, og få løbet mig en tur. Huset er fyldt med piger lige nu, Josefine holde py-party i aften, og har derfor besøg af 3 piger. Karoline er dog ikke hjemme, da hun selv er til py-party.

 

One thought on “Endnu en mini ferie

  1. wow! din tid er virkelig ganske udfyldt :0) vi skal i morgen til Blokhus og se dragerne, måske også til uldfestival i saltum, har også købt sæsonkort til min yngste datter :0) så god fornøjelse med alle de piger hjemme! kh og god pinse ulrike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s