I maj vil jeg

Vi er godt i gang med maj, og det er godt ikke meget jeg har fået blogget på det sidste. Overskuddet om aften har bare ikke været til det. Arbejde har fyldt meget på det sidste, men det fik heldigvis en ende i sidste uge. Så den korte Kr. Himmelfarts ferie blev brugt på at slappe af og nyde ferien. 

Billede 03-05-2016 20.17.39Det var ikke meget jeg nåede af mine ønsker for april, men sådan kan det jo gå. Det er faktisk kun 2 punkter jeg kan strege af listen. Jeg fik set de sidste af Suits, og så fik jeg læst Kvinden i buret.

I maj vil jeg….

Have fuld valuta for penge med vores sæsonkort til Fårup Sommerland. Har allerede været afsted en gang her i Maj, men skal afsted snart igen. Og så skal vi have lækkeret mad med som vi kan grille.

Læse Fasandræberen og måske Flaskepost fra P. Er først lige gået i gang med serie, men slugte Kvinden i buret på lige lidt over en dag. Nu må vi se om jeg når at læse dem tids nok til at vi kan se Flaskepost fra P i Biografen.

imajviljeg-01Maj er måneden hvor der skal gives en skalle med kost og motion.  Jeg har derfor besluttede at jeg skal cykle min 40 km og uge, være til Reformer mindst 1 gang, helst 2 gange om ugen og så skal jeg løbe min 9 km om ugen.  9 km om ugen lyder måske ikke af meget, men det er det for mig, da jeg har en hofte der ikke er særlig samarbejdsvillig. Jeg kan ikke løbe meget mere end 3 km af gangen før smerterne begynder at fortælle mig, at nu skal jeg stoppe.

Være praktiske, og få klaret nogle de trælse opgaver der følger med som husejer. Vi har allerede fået malet meget af vores træværk udenfor.

imajviljeg-4Planlægge Karolines fødselsdag – den er rund – så det er jo stort. Minplan er at have en fødselsdagsweekend, hvor familien kommer om lørdagen og pigerne fra klassen om søndag. Karoline har ønsket sig en Minions fest, så det skal hun få.

Holde py party for Josefine. Josefine har fået lov til at invitere 3 veninder fra klasse, som hun også havde gået i børnehave med, til pyjamas fest her på fredag – det skal nok blive rigtig hyggeligt.

imajviljeg-3Stå i de københavnske gader og heppe på Thomas sammen med pigerne. Om kun 14 dage skal  han nemlig løbe københavn marathon.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s