Så blev det bededagsferien

Og i aften er den sidste aften jeg er græsenke i denne her omgang. I morgen kl 10.05 lander Thomas, og er klar til at nyde denne her miniferie samme med os – vi glæder os.

Jeg kørte fra arbejde allerede kl 15, da jeg havde arrangeret legeaftale for pigerne, og synes det bliver så sent når vi først når hjem kl. 16.30. Jeg havde bagt hveder i går, så de var klar til at blive ristet som et eftermiddagsmåltid. De blev spist med stor velbehag med både smør og nutella. Og så passede det så fint, at mens pigerne legede, og burgerbollerne så fint passede sig selv med at hæve, så kunne jeg lige få klaret det arbejde jeg ikke nåede fordi jeg gik tideligt.

bededagsferie-1bededagsferie-2Josefines legeaftale, Maja, blev og spiste til aften, og den legeaftale er faktisk blevet til en soveaftale, så lige nu råhygges der i stuen med slik og film på Netflix. Jeg holder mig til køkkenet, hvor jeg lige nu nyder en latte og en flødebolle (ikke den første i dag), hvidvinen er nemlig drukket (altså kun den halve flaske, mere vil jeg nemlig ikke drikke alene) og har Spotify til at køre i baggrunden.

bededagsferie-3Jeg er gået lidt overboard med blomster i de her dage. Føtex har nogle rigtig fine små bundet buketter med roser til kun 50 kr. Så dem er jeg i løbet af et par dage, kommet til at købe 3 af. Og ikke nok med det, da jeg var forbi Føtex i går, havde de 50 lange tulipaner til 50 kr., det kunne jeg simpelthen ikke lade være med at købe. Og fordi der var så mange, så har jeg delt dem i mellem 2 vaser. Jeg elsker at have afskåret blomster til at stå rundt omkring i huset. Det giver hygge og varme.

bededagsferie-01bededagsferie-02bededagsferie-03bededagsferie-04bededagsferie-05Har I nogle planer for ferien? Vi har flere kulturelle ting på tapetet. I morgen har vi planer om at slæbe pigerne med på Kunsten – vi har endnu ikke været derefter efter det er blevet renoveret, og om eftermiddagen skal vi til kaffe og kage bord hos Fosdal Hus – mit gavekort fra Thomas som jeg fik til advent. Lørdag er planen at pigerne skal have nogle legeaftaler, og jeg skal til reformer. Og søndag vil vi tage forbi kunstmessen North som afholdes her i Aalborg – det er jeg noget spændt på.

Rigtig god Stor Bededagsferie

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s