Så blev det fredag

Det er fredag aften – jeg er på rødvinsglas nr. 2 mens Karoline og jeg sidder foran skærmen og ser Madagascar 3. Josefine er på sleep over, og Thomas sidder i Kastrup Lufthavn og venter på hans fly til Aalborg. Jeg har lovet at gemme lidt vin til ham 😉 For 2 timer siden, var det mig der sad samme sted og ventet på flyet til Aalborg. 

Billede 08-04-2016 19.52.40

Jeg har heldigvis kun været afsted i dag, hvorimod Thomas har været afsted siden tirsdag morgen. Så jeg har været alene med pigerne, og selvom de er noget så dejlige (det bliver jeg nødt til at skrive, da Karoline læser med over skulderne på mig ;-)) så er det også hårdt at stå med det hele alene, når det sker flere uger i træk. Thomas var også afsted i sidste uge, men sådan er det jo når man er gift med en export sælger, som manden ynder at sige. Han var bare ikke export sælger da vi blev gift, der boede vi nemlig i England, og han solgte til det engelske marked – så er det jo ikke export 😉

Billede 08-04-2016 19.15.11
Sushien er fra Karma sushi, det bedste Sushi i Aalborg og vinen jeg drikker er fra Vina Sastre som bl.a. forhandles hos D’Wine i Aalborg.

Når filmen er slut, skal Karoline og jeg i gang med at pakke, da hun skal på spejdertur i morgen, hvor hun skal afleveres allerede kl 9.15, hvorefter vi skal hente Josefine. Så er det afsted til gymnastikopvisning, som starter kl. 10. Ellers skal resten lørdagen vidst bare bruges på at slappe af, for søndag er vi på igen. Der skal Karoline hentes fra spejdertur, forholdvis tideligt, og så har vi et klassearrangement med Josefines klasse. Så kryds lige finger for godt vejr på søndag, da vi skal være udenfor.

Billede 02-04-2016 15.50.28

Nye grønne planter i hjemmet

Billede 03-04-2016 16.50.20

Suits på Netflix – er igennem 3 sæson. Thomas var foran mig, men har besluttede at vi skal se 4. sæson sammen. Venter i spænding.

Billede 06-04-2016 18.49.35

Det er bedst at lege i stuen -der er mest gulvplads, og så kan man jo se fjernsyn på samme tid.

One thought on “Så blev det fredag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s