Stearinlys med personligt præg

Det er utroligt hvad man kan købe i Tiger butikken. Sidste jeg tog en tur rundt i deres butik i Aalborg midtby, faldt jeg over noget stearinvoks folie, og så købte jeg nogle hvide bloklys til en slik.

påskeferie-6påskeferie-7påskeferie-8påskeferie-9påskeferie-009

Det er der kommet nogle rigtig fine stearinlys ud af, som pigerne og jeg har lavet i fælleskab. Jeg hjalp Josefine med at klippe folie ud, da den havde med at blive hurtig varm og derfor hænge fast i saksen. Lysene pyntede rigtig fint på vores påskebord.

One thought on “Stearinlys med personligt præg

  1. De er simpelthen bare SÅ fine! Det skal jeg da kigge efter, næste gang jeg er i nærheden af en Tiger-butik! Eller måske skulle jeg prøve Panduro…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s