I april vil jeg ….

Så er vi godt i gang med april, og kan se tilbage på det første kvartal af 2016 – tiden flyver når man har det sjovt. Og som altid vil jeg kigge tilbage på den forgangene måned, og sætte mål og ønsker for den kommenede måned. 

miniferie-3

I marts nåede jeg at

 • Være til fastelavnsfest med pigerne i Fun Center med mit arbejde.
 • Havde en super god påske – vi var i sommerhus fra fredagen inden palme søndag til 2. påskedag. Jeg skulle godt nok på arbejde mandag og tirsdag, men kørte bare ind fra Blokhus.
 • Fik spist min del af påskeæggene – fik slet ikke lavet nogle af de sunde selv.
 • Da vi ikke var hjemme i påsken, var det ikke meget pynt der kom. Kun nogle få grene fik lidt påskepynt her hjemme. Vi nåede lige at få påskepynten op i sommerhuset inden påskefrokosten om lørdagen. Pigerne og jeg fik lavet nogle påskeæg af papmaché.
 • Påskekage til frokosten med min mands familie stod min svigerinde for, men jeg havde dog en lille kage med til påskefrokost hos min søster. Den blev pyntet med påskeæg, så man kan godt kalde den en påskekage.
 • Jeg har fået lavet rigtig mange forskellige belgiske vafler, både de sunde og de usunde. Se bare her og her.

påskeferie-008

 • Vi havde en rigtig hyggelig kærste weekend. Fredag var vi i biografen, og lørdag tog vi en overnatning på Hotel Vejlefjord.

miniferie-i

I april vil jeg….

 • Sukker detoxe – har fået alt for meget slik, chokolade og kage den sidste tid – der er brug for et clean break – så jeg vil tage en 14 dags sukker detox, så jeg kan komme back on track – starter på næste mandag, vi skulle lige have brunch med gode venner overstået og uge alene med pigerne.
 • Følge Michelle Kristensen’ Fitcamp – det er et 10 ugers forløb hvor man skal træne 5-6 gange om ugen – har også brug for at komme back on track med træningen – det er jo snart bikini sæson – og i år skal jeg være tilfreds med det jeg ser
 • Fundet en udlejningsbil  (i samarbejde med Thomas) til vores ferie i Spanien til sommer. Vi skal afsted i 15 dage, og vi har altid en bil når vi skal afsted.
 • Vi skal have fundet et sted at bo når vi skal til New York til september. Vi skal afsted med et vennepar, så vi har tænkt på Airbnb, så vi kan bo sammen i en lejlighed.
 • Nyde at det bliver varmer, og lysere i længere tid og gå nogle hyggelig eftermiddagsture med pigerne.
 • Se de sidste 2 sæsoner af Suits – har set de først 2, og er total hocked.
 • Læse Pigen i Buret – har ikke læst nogle af dem, så tænker det er bedst at starte ved den først, selvom jeg har set filmen.
 • Lege lidt mere i Photoshop – har stadigvæk meget at lære.

One thought on “I april vil jeg ….

 1. Sikke en dejlig marts måned! Vi lejede en lejlighed da vi var i Berlin i marts. Dejlig lejlighed og skønt man kan prøve nogle nye madvarer. Åh ja den sukker. Er selv holdt HELT op med cola, fanta og andre søde drikkevarer. Måtte erkende at for mig virker det bedst slet ikke at tage så meget som en tår. Elsker også at lege i Photoshop og er også selvlært dvs. meget har jeg lært via nettet. Har givet min viden videre til sønnen og nu er han meget bedre end mig hi hi. En god april måned til dig♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s