Så blev det fredag

Så blev det fredag, og X-factor ruller over skærmen som jeg skriver dette. Det er jo en stor aften, det er selve finalen – det er noget vi går meget op i her hjemme hos os. Pigerne (og Thomas) elsker X-Factor. Det er også pigeaften, Thomas er nemlig i Riga, og kommer som planlagt ikke hjem i aften, men først i morgen formiddag. Men hey, om han er hjemme kl. 23 i aften eller kl. 10.30 i morgen, gøre ikke den store forskel for pigerne. De sover jo alligevel kl. 23. Men vi glæder os nu alle til at få ham hjem.

påske-01påskeferie-01

Når det er pigeaften, så hygger vi lidt mere. Så aftensmaden, som selvfølgelig er pizza – denne her gang fra pizzamanden, er blevet spist i stuen mens fjernsynet køre i baggrunden. Og til dessert, så har vi fået den brownie Josefine og jeg bagte i eftermiddags mens Karoline var i filmklub. Opskriften er Amo’s den bedste – du tager en æske, åbner den, tilsætter vand osv. Det er sgu så nemt når det skal gå hurtigt. 

 Synes den her uge er gået så hurtigt, men det har jo også kun været en 4 dags uge – dem kan jeg godt lide, synes vi skal have lidt flere af dem.

Jeg har slet ikke fået blogget siden tirsdag op til påske, ikke fordi jeg ikke har haft noget at skrive om, men vi har bare nydt ferie, og slappet af – og så kom vi til at bruge alt data’en i sommerhuset, så om fredagen havde vi ikke mere wifi – det har jo også sine begrænsninger.

påskeferie-003påskeferie-002påskeferie-001

Der er blevet hygget med legeaftaler og belgiske vafler

påskeferie-1påskeferie-004påskeferie-005påskeferie-2påskeferie-006påskeferie-007

Der er gået ture på stranden med både de 2 benet og 4 benet venner.

påske-05påske-04

Der blev lavet Oreo Cheesecake med chokolade ganache og små marcipan æg som mit bidrag til påskefrokosten med min familie.

påskeferie-008påskeferie-3

Der er spist vafler til morgenmad – lidt forkælelse i ferien er et must.

påske-03påske-02

Pigerne og jeg har været kreative, bl.a. lavet papmache æg som skulle males. påskeferie-15

Jeg nyder en velfortjent Moscow Mule som velkommes drinks til påskefrokosten med Thomas i sommerhuset. Jeg havde ansvaret for forretten, lavet efter inspiration fra her, og lam til 14 mennesker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s