Så blev det tirsdag

Så blev det tirsdag, og det er nu dømt Påskeferie for mit vedkommen. Pigerne har været så heldig at have ferie siden i fredags, og det har Thomas næste også. Han har nemlig haft fri de sidste 2 dage sammen med pigerne, men skal lige på arbejde i morgen. 

Billede 18-03-2016 10.12.33

Uheldigvis gik jeg til weekend efter 2 dage under dyne med ondt i halsen og bihuler der drillede. Men jeg fik hygget mig lidt med varm chokolade med skumfiduser og min nye bog, og så fik jeg også brugt de 2 dage på at klippe gækkebreve.

Uheldigvis, altså for mig,  så blev det gættet med det samme af de var fra mig – så nu skylder jeg 3 påskeæg.

såblevdet-001såblevdet-002

såblevdet-05

Påsken den holder vi i sommerhuset, hvor vi kørt op fredag da Thomas og pigerne kom hjem. Så det har bl.a. betydet vafler til morgenmad, hvor jeg har brugt denne her opskrift. Og ja, jeg har slæbt mit Tefal Snack collection jern med i sommerhuset 🙂

Billede 19-03-2016 10.15.02

Det er kutyme at når vi er i sommerhus, så skal vi være kreative. Så det er vi selvføleglig også denne her gang. Vi er gået i gang med at lave påskeæg i papmaché. Et projekt der skal laves over flere dage. Vi har lavet selve æggene, og de har fået en omgang med hvidt grund maling. Så nu mangler de bare at bliver malet til fine påskeæg, og det tænker jeg, vi skal gøre i morgen.

såblevdet-07såblevdet-08såblevdet-2såblevdet-09

Der er bare et eller andet med at komme i sommerhus – man kommer så hurtigt ned i gear, og det virker mere legitimt at bruge en hel dag på at læse – jeg elsker det – og så er solnedgangen heller ikke sådan at kimse af.

såblevdet-10såblevdet-11

Mens jeg har været på arbejde, har pigerne virkelig hygget sig med Thomas. Mandag var de på torvet i Blokhus og malede påskeæg, og lavede en kylling ud af pompom’er. Det er det, jeg godt kan lide ved Blokhus, der er gode til at lave forskellige arrangementer i ferierne. Og dag har de været ved Gateway for at bygge drager.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s