Kærsteweekend

Vi har haft en helt igennem fantastisk weekend, hvor det at være kærester har været i fokus. Jeg vil ikke ligefrem sige at det var tiltrængt, for jeg synes faktisk vi er så heldig, at vi forholdsvis ofte har aftner, hvor vi laver noget bare os to. (Alt er selvfølgelig relativt) Men det har været sådan en weekenden, hvor der virkelige er kommet plus på parholdskontoen og energikontoen.

miniferie-aminiferie-1

Weekenden startede allerede fredag, hvor jeg lige var et smut til frisør. Nåede lige hjem, inden det var afgang til biografen. Vi havde valgt 18 forestillingen, da jeg var bange for at vi begge ville falde i søvn i biografsæderne, hvis vi valgte 21 forestillingen. Det var jo fredag aften, en aften hvor man tit finder os sovende på sofaen kl 21. Vi var inde og se The Revenant, en helt fantastisk film, dog noget barsk til tider, og så var der et enkelt tidspunkt hvor vi synes den blev for langtrukken. Leo spillede superb, den Oscar var velfortjent, det var dog ikke mange replikker han havde.

Efter filmen var det hjem på sofaen til aftensmad. Jeg havde nået at købe sushi hos Sushi Mani inden filmen, og efter filmen smuttede vi hurtigt forbi Azzurra efter en pizza til Thomas. Jeg var faktisk lidt skuffet over min sushi, bortset fra 2 af stykkeren, så manglede de smag. Nu er Sushi Mani også et af de billige steder i Aalborg, så må sige at kvaliteten fulgte prisen, der var i hvert fald langt op til Karma Sushi’s standard. Derimod, så var Thomas’ pizza rigtig god – jeg fik nemlig lov til at smage et lille stykke eller 2. Det var lidt ærgerligt, for jeg havde virkelig glædet mig til sushi.

miniferie-fminiferie-2

miniferie-3miniferie-gminiferie-4

Lørdag morgen tog vi det stille og roligt med dejlige rundstykker fra Lagkagehuset. Op af formiddagen satte vi kursen mod Kolding, dog med et lille stop i Vejle. Jeg havde brug for nye cowboybukser – nogle der ikke var 2 nummer for store, og jeg er rigtig glad for modellerne fra Esprit. Jeg googlede mig frem til at der var en Esprit butik i Vejle, så der gjorde vi hold. Her fik vi så også frokost – hurtigt og nemt, en sandwich på Lagkagehuset.  Vi kunne først få vores hotel værelse kl 15, så vi tog forbi Kolding by og købte noget tapas til aftensmad på værelset.

Hotel Koldingfjord ligger som navnet antyder ned til fjorden og med skov lige bagved. Vi startede derfor med at gå en tur i området, og sluttede af på terrassen med en kold øl. Det var skønt at sidde i læ med solen i ansigtet og følelsen at foråret endelig var på vej. Efter lidt afslapning på værelset, smuttet vi en tur i poolen og sauna inden vi tog en lille drink i baren.

miniferie-hminiferie-5miniferie-i

Aftensmaden valgt vi som sagt at spise på værelset. Vi havde fået at vide på forhånd, at hotellet restaurant var booket til 2 selskaber, så der var kun mulighed for at spise i deres cafe. Vi fandt ikke deres cafe tiltalende, så vi havde besluttede hjemme fra, at vi ville spise på værelset.  Den beslutning var vi rigtig glad for, da vi fandt ud af, at cafe’en ville være klemt ind i mellem de 2 selskaber.

Det var simpelthen så dejligt at sidde på værelset med tapas, champagne, rødvin og Spodify på telefonen. Der var god mulighed for virkelig at få snakket uden afbrydelser, og vi kom vidt og bredt omkring, og fik vendt mange ting. Tit falder man i fælden med at tænde fjernsynet så snart man er færdig med at spise, og ja, så får man ikke snakket. Men fjernsynet lod vi være slukket.

Søndag morgen tog vi det stille og roligt, blev i sengen så langt tid som muligt med blade mm, da vi først skulle være ude af værelset kl 11, og der var ingen grund til at tage af sted før tid. Pigerne dem skulle vi hente i Aarhus på vejen hjem, men inden vi tog hen til Faster Anne, gik vi en tur i Marselisborg Dyrehave, der havde vi nemlig aldrig før været. Vi var meget imponeret over antallet af dådyr, og hvor tæt de kommer på en.

miniferie-bminiferie-cminiferie-dminiferie-eminiferie-j

Pigerne havde også haft en rigtig god weekend samme med deres faster og Ralph. De havde bl.a. været i Dyrehaven og fodre dådyrene med gulerødder, inde i byen og spise frokost på Jensens Bøfhus, og var kreative med limpistol og bånd.


English recap

We had a very lovely weekend while the girls where visiting their aunt in Aarhus. Friday night we went to the movies and saw The Revenant and afterward had dinner on couch at home. I had sushi and Thomas got pizza. Saturday we drove to Kolding, where we where staying the night at Hotel Koldingfjord. We startede by going for a walk in the wood surrounding the hotel and along the path along the fjord. The weather was perfect, so we enjoyed a cold beer on the outdoor terrasse with the sun warming our faces. We decide not to have dinner in the hotels cafe, but stayed in our room and had tapas, champagne and red wine while listing to music and talking. Sunday we picked up the girls on the way home fra Kolding. They also had a really good weekend. 

2 thoughts on “Kærsteweekend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s