Om at glæde sig

Jeg glæder mig til weekenden, vi skal nemlig have alene weekend, da pigerne tager på weekend hos Faster Anne og Ralph i Aarhus.

Det er nu ikke fordi vi skal have alene weekend, at jeg glæder mig (jo, nok lidt), men det er mere til de planer vi har i weekenden.

Jeg skyder weekenden i gang fredag eftermiddag med en tur til frisør, hvor farven skal piftes op og det grå skal gemmes væk. Aj, det nok mest det sidste, da jeg synes farven har holdt rigtig godt, siden sidste farvning for 6 uger siden.

Unknown1

Derefter står den på en tur i biffen med min dejlige mand. Vi skal ind at se The Revenant, vi har valgt 18 forestillingen, da det er en helaften film. Hvis vi først skulle ind og se den kl. 21, tror jeg vi vil falde i søvn i sæderne. Har I set dem, er den god? Har hørt meget godt om den.

16

Aftensmad spiser vi hjemme, sushi til mig, som jeg køber på vej hjem fra frisøren, og pizza til Thomas som vi køber på vej hjem fra bio. Så hjem på sofaen med en flaske vin, og måske en enkelt afsnit af House of Cards – vi har kun 3 afsnit igen 😦 sæson 4 har været alt for kort – det bliver så tomt, når man når til ende med en sæson, og det er så øv at tænke på at man skal vente endnu et år på næste sæson.

 

Lørdag skal vi til Kolding, hvor vi tager en overnatning på Hotel Koldingfjord, et hotel placeret i skøn natur med udsigt over fjorden. Der skal gås ture i skoven og langs fjorden, og så skal vi en tur i poolen eller sauna. Vi har ikke kunne få plads i deres restaurant, men har i stedet for planer om at spise aftensmad i deres cafe. Ellers skal vi bare hygge på værelse med champagne og skønne snacks. Måske skulle jeg tage forbi Peter Beier i morgen, og købe nogle af deres fantastiske flødeboller.

Søndag henter vi pigerne i Aarhus på vej hjem fra Kolding, og håber på at vi alle har hyggede os.


English recap

I looking forward to a weekend without the girls and filled with lovely plans. I starting of with a visiting to the hairdresser, where I’m having my hair colored. In the evening we are going to the movies to see The Revenant. We will grab some pizza for Thomas and sushi for me on the way home and enjoy this with a bottle of red vine on the couch and maybe an episode of House of Cards

Saturday we are driving to Kolding, where we are going to spend a night at Hotel Koldingfjord situated in nice scenery by the fjord and close to the forest.  We will have dinner at their cafe and the enjoy ourself with champagne and snacks in the hotelroom. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s