Så blev det tirsdag

Så blev det tirsdag. Dagen i dag har stået på ikke planlagt hjemmearbejdsdag, da formiddagen er brugt på at kæmme for lus – føj hvor er de ækle de små kræ. Vi har heldigvis været forskånet indtil nu, da det er først gang i de næste 9 år hvor vi har haft børn i institutioner, at vi er stødt på de satans bæster.

DSC_1950Så der er blevet vasket sengetøj mm  til den helt store guld medalje, og alle bamserne er blevet forvist til kælderen de næste på dage. Da det er først gang vi prøver det her, er jeg lidt på bar bund med hvad der virker. For flere år siden købte jeg et Bug Buster sæt, med forskellige tættekamme, som påstår at man kan komme lus til livs uden kemikalier, ved at kæmme 4 gange på en 14 dags periode. Så det, giver vi det et forsøg, og hvis det ikke virker, så må jeg jo ty til kemikalierne. God råd og anbefalinger modtages gerne. Skal have købt noget mere af det her shampoo – det kan jo tænke at det er derfor vi ikke har haft besøg af lus tidligere, vi har bare ikke brugt det i lang tid. Her til aften fik jeg så tjekket søster, men hun havde heldigvis ikke nogle lus. Jeg havde lidt frygtede, at vi alle sammen havde fået lus, nu hænder det jo at vi har børn i sengen en gang i mellem.

Tænker jeg køber det fredag når jeg skal til frisør. Så fik jeg da også lige nævnt at jeg skal til frisør 😉 Nu er det slut med at være hende der selv farver sit hår og ikke gøre det tit nok, så de grå stænk virkelig bliver fremtrædende.  Nej, jeg vil til at være hende der prioriterer frisørbesøg og selvforkælelse, så selv om det kun er knap 6 uger siden sidst, så skal jeg afsted igen på fredag. (Da jeg var afsted for knap 6 uger siden, hvor jeg både blev klippet og farvet, var det over 1 år siden jeg var blevet klippet sidst)

DSC_1952
Drømmer om denne her muffin, nemlig ikke en jeg fik i dag, da jeg faster. Dette billede, og den ovenstående er fra en anden dag.

Men vi kom fra at tirsdagen blev brugt hjemme, og når det nu skal være, så er det rart med muligheden for at arbejde hjemme fra, så der ikke skal bruges en fridag hjemme med pigebarnet.  Jeg har mulighed for at logge på de systemer jeg skal bruge, så det er bare med at fortsætte hvor man slap, og dejligt at man kan få svaret på de e-mail der kommer i løbet af dagen.

massimodutti//1 , //2, //3

Nu hvor jeg var hjemme, betød det også, at jeg var hjemme til at tage imod de 2 pakker jeg havde bestilt. Jeg har bestilt noget tøj til pigerne fra ZARA, som kommer til at være deres påskeæg, og så har jeg bestilt 2 bluser/skjorter til mig selv fra Massimo Dutti. Det er simpelthen min ynglings butik når vi er i Spanien. Problemet de sidste par år har dog været, at de der spanske størrelser og mig bare ikke helt har passet sammen, så det er så FED en fornemmelse, at jeg kan begynde at passe deres tøj igen. De sidste par gang Thomas har været ude at rejse, har han haft nogle bluser med hjem til mig fra Massimo Dutti, som jeg kunne passe, så jeg turde godt at bestille på nettet. Jeg bestiller faktisk ikke meget tøj til mig selv på nettet, for jeg er altid i tvivl om hvad størrelse jeg er.


English recap

It’s Tuesday, and the day has not gone as planed. Instead of going to work, I had a work from home day today, and spent the morning combing one of the girls hair for head lice – nasty little beasts. I fell very privilege that I have the opportunity to work for home now and then, so on a day like today, I don’t have to use a vacation day.And because I was home, I was there when the post and DHL came around with my 2 packages. I have been shopping online. Some things from ZARA for the girls for Easter, and 2 bluses from Massimo Dutti for me. I don’t normally shop online of myself, as I never know what size I am, but I had good sense that theses blouses would fit me, as Thomas bought me a similar one a couple of weeks ago when he was travling. 

2 thoughts on “Så blev det tirsdag

  1. vi havde også lus for første gang for 2 mdr siden – husk når du kæmmer skal det foregå i balsam eller endnu bedre i eddike – det slår lusene omkuld og det var først der vi opdagede vores nye husdyr. Eddiken kan godt svie en smule i hårbunden men det går hurtigt over. 🙂 Og det VIRKER !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s