I marts vil jeg..

Vi er allerede næste en uge inden i marts. Jeg synes, jeg bliver ved med at gentage mig selv, men jeg synes godt nok tiden går hurtigt. Selvom der var en ekstra dag i februar, så synes jeg måneden fløj afsted. Det er nu officelt forår, men det er der godt nok nogle der har glemt at fortælle vejret. Godt nok elsker jeg sne, men ikke i marts, nu vil jeg altså gerne have forår, sol og varme. 

img_8292Starten på en ny måned, er også starten på en ny liste, og jeg har gjort mig nogle tanker over hvad jeg gerne vil have ud af marts. Men inden jeg kommer til listen, kigger jeg tilbage på mine ønsker for februar.

• Vi var til en rigtig fin fastelavnsfest i Musikkens Hus – der var både tøndeslagning, tryllekunster, fastelavnsboller og slikpose – så alle elementer til en god fest. Alt i alt var vi der i 1½ time, og det var meget passende.

DSC_1869
• Jeg fik ikke prøvet opskriften på MK fastelavnsboller, jeg har i stedet for lavet hendes Snickers – f*ck de er gode. Men Karoline fik bagt en omgang fastelavnsboller, næste uden hjælp, og de var som altid rigtig gode.

IMG_0086
• Jeg havde nogle rigtig dejlige fridage med pigerne, det kan I læse om her.

DSC_1988
• Jeg har læst mere i februar, end jeg har gjort i lang tid. Men det er stadigvæk ikke nok, fjernsynet vinder desværre alt for ofte.
• Jeg er kommet godt videre med mit photoshop kursus, og har fået brugt programmet rigtig meget. Jeg har bl.a. lavet nogle fine kollager. Jeg er dog ikke helt mål, så fortsætter med lektionerne. Jeg har også fået et kursus på You Tube som jeg tænker jeg vil kigge nærmer på. Derudover er jeg i gang med at finde ud af om Illustrator er noget jeg kommer til at bruge. Har det på prøve i 1 måned, og fulgt nogle af de videoer Adobe har på deres egen side.

Kollage Hummel

Jeg har fået ryddet lidt at gulvet på mit arbejdsværelse, men det er lang vej endnu. Synes det er rigtig svært at tage mig sammen, fordi det er ikke bare noget man gøre på en halv time. Det kommer til at tage lang tid, da der er rigtig mange ting jeg skal have fundet en plads til, og plads er noget jeg er ved at løbe tør for.

I marts vil jeg ….

• Til endnu en fastelavnsfest med pigerne, denne gang med mit arbejde, som de holder i Aalborg Fun Center.
• Nyde påske, selvom jeg kun kan tage fri om onsdagen op til. Håber på vi får noget flot vejr.
• Lave sunde påskeæg efter en opskrift fra Michelle Kristensen, og måske også spise nogle (kun lidt) af den usunde slags.
• Pynte til påske sammen med pigerne, og evt. lave noget nyt påskepynt
• Lave en påskekage sammen med pigerne, det var rigtig hyggeligt at de var med til det sidste år.
• Prøve en masse forskellige opskrifter på sunde madvafler – har købt mig et Tefal snack collection, som bl.a kan lave belgiske vafler
Nyde en weekend alene uden børn, de skal nemlig på weekend hos deres faster og hendes kæreste i Aarhus. Vi har endnu ikke planlagt hvad vi skal. Men tænker en biograftur og måske frokost på Mortens kro.


English recap

Yet another month has passed, and it’s time to look back at February and make a wishlist for Marts. 

I did most of the things in February that I had set out to do, with only a few ticks missing. My list for Marts is influenced by the fact the easter is only a few weeks away, and I’m planing to make both easter cakes and easter decorations. I also looking forward to a longer weekend in connection with easter. In Denmark, we have Thursday, Friday and Monday off, and in a addition to that, I taking Wednesday off as well. I also have a weekend without children o look forward to. 

One thought on “I marts vil jeg..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s