Så blev det søndag

Så er det endnu en gang søndag aften, og som vi har gjordt de sidste 10 søndag, har vi siddet klar i sofa’en kl. 8 til en omgang Bedrag. Har I fulgt med i den? Hvad synes i om afslutningen på sæson 1, og havde I luret at der ville komme en sæson 2?

DSC_2020Sent torsdag aften fik jeg Thomas hjem igen, og da jeg kom hjem fra arbejde fredag, så var pigerne også kommet hjem. Det var rigtig dejligt at få dem alle 3 hjem igen, og selvom jeg havde nydt min alene tid, så havde jeg også savnet dem. Jeg vil gerne indrømme,  at jeg have nydt min 2,5 dag alene – det at komme hjem fra arbejde, ikke noget med at skulle hente børn, ikke nødvendigt at lave aftensmad, ingen der skal hjælpes med lektier. Bare kommer hjem og gøre lige det man vil. Jeg valgte bl.a. at bruge min tid på at lære noget om Photoshop, og begynder at blive mere fortroligt med programmet – har I set mine fine kollager som jeg har lavet her og her?

DSC_2047Vi havde dog ikke helt det ideelle afslutningen på ferien. Tirsdag formiddag skulle pigerne og jeg køre tilbage til Aalborg, da jeg havde lovet dem at vi skulle i biografen. De skulle så tilbage til sommerhuset om eftermiddagen med farmor. Mens jeg går og pakker mine ting, og pigerne rydder lidt op i deres, kommer Karoline og siger at hun ikke kan finde sin mobil, og hun kan ikke huske hvor hun havde den sidste. Jeg går ind på Find My Iphone, og kan se at den kl. 00.02 var i nærheden af sommerhuset, og med usikkerheden i GPS’en så er det ikke til at vide om den er udenfor eller inde i huset. Men der er selvfølgelig ikke mere strøm på den – typisk. Karoline mener ikke hun havde telefonen med ud at gå om mandagen, men er ikke helt sikker. Dvs den kan enten være inde i huset eller så har hun tabt den på stien.  Vi leder overalt i huset, pigerne leder langs stien, og jeg tager også en tur langs stien og huset. Telefonen er ikke at finde. Tilsidst bliver vi nødt til at køre, da vi skal i biografen, men jeg har ikke godt med det. Onsdag endervender farmor og farfar hele sommerhuset sammen med pigerne, og de tjekker også stien, men ingen telefon. Fredag tager Thomas op i sommerhuset for at hente pigerne, og giver sig til at lede lidt selv – han finder faktisk telefonen. Den var inden i huset – pigebarnet havde lagt den i lommen på en af morgenkåberne i skabet. Hun havde tænkt, at hun ville gemme den da vi skulle ud at gå, så der ikke var nogle der kunne finde dem hvis vi fik indbrud. Det kunne hun så heller ikke selv, så et alt for godt gemme sted.

2016-02-23 12.28.19

MEN, vi nåede heldigvis i biografen, men nu gik filmen næsten også en gang i timen, så der var rigelige med forstillinger at vælge i mellem. Vi var inden og se Alvin og de frække jordegern på farten 4. Har man børn, så kan de anbefales. En rigtig sød og sjov film.

Weekenden er gået med fødselsdag, i går blev pigernes oldemor og Thomas’ farmor 86 år, så vi var inviteret til smørrebrød hjemme i privaten. Smørrebrødet var fra Mortens Kro, det er et anderledes take på traditionelt smørrebrød, men utroligt godt – det kan jeg anbefale. Jeg glæder mig til Thomas skal indløse hans gavekort som han fik i adventsgave, det løb nemlig på smørrebrød på Mortens Kro.

IMG_0091I dag har den stået på lidt oprydning mm, og en løbetur i det skønnest forårsvejr. Og her til aften har min far været ude at spise hos os. Jeg havde lavet Coq au vin med inspiration fra denne her opskrift. Elsker at lave simre mad og søndagen, det er hyggeligt at gå og nusse med, og så smager det jo skønt. Jeg serverede timian kartofler og pastinak og gulerod mos der til.

IMG_0089.JPG


English recap

It’s yet again Sunday, and the evening was spent on the couch watching Danish television. Thomas was back home again late Thursday night, and when I returned home from work Friday afternoon, the girls were back. It was nice to have the all home again. Even though I really enjoyed the 2½ days by myself, I’ve also missed them a lot. We had a bit hectic end to our holiday together, as Karoline Iphone was missing from Tuesday morning, until Thomas found it Friday. Tuesday I took the girls to the movies, where we saw Alvin and the chipmunks 4 – a really good laugh, before the girl’s grandmother picked them up and took them to the summerhouse.

Yesterday was spent in the company with family as we went to the girl’s great-grandmother’s 86th birthday. Today has been a practical day with a bit of tidying and a nice run. My dad came for dinner and I made Coq au vin for the first, but not the last time.

2 thoughts on “Så blev det søndag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s