Tanker om vægttab

Jeg er selvfølelig helt vildt glad for det vægttab jeg har opnået indtil videre. Det er så fedt når jeg møder folk jeg kender, som kommer med kommentar som, “du har da godt nok tabt dig”, “hvor ser du godt ud” mm.

Billede 20-02-2016 13.19.36

Ofte vil de gerne vide hvad jeg har gjort, og hvor meget jeg har tabt – og det fortæller jeg også gerne – det er jo fedt at få sådan nogle kommentar. Og det er da fedt at fortælle at jeg næste har tabt 20 kg, og at jeg kun mangler 7-8 stykker for at være i mål. Men jeg bliver også flov – for hvis jeg har tabt godt 20 kg, jamen så betyder det at jeg vejede 20 kg for meget, det betyder at jeg har ladt mig selv kommer til det punkt, hvor det har været nødvendigt at skulle tabe 20, nej faktisk 26-27 kg – og det er sgu meget. I starten var jeg stolt, men nu er jeg sgu lidt flov – ikke over jeg har tabt mig – det er jeg stadigvæk pisse stolt over, men at det var nødvendigt at tabe mig- at jeg har ladet mig selv blive så stor.

billede


English recap

I over the moon that I have nearly lost 20 kilos, and I love the remarks and comments I get , like “You lost at lot of weight, haven’t you?, ” you look really good” etc. Often I get asked what I have done to loos the weight and how much I have lost, and I don’t mind telling – because I’m proud of my weight loss.  But lately, I have started felling a bit embarrassed, because if I have lost 20 kilos, that means that I weighed 2o kilos to much, or more like 26-27 kilos, because I still have 7-8 kilos to go. Embarrassed that I let my self get that big. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s