Vinterferie

Så er vinterferien ved at være over for mit vedkommen, og i morgen er det tilbage på arbejde. Pigerne har heldigvis stadigvæk ferie, faktisk resten af ugen, og det under jeg dem. Det ville da have været dejligt med en hel uges ferie, men de næste par dag uden børn, og faktisk også mand, er faktisk lidt lige som en ferie, selvom jeg skal på arbejde. 

Og jeg er faktisk ikke flov over at indrømme, at jeg se dagen uden børn som ferie selvom jeg skal på arbejde. Jeg elsker mine børn over alt på jorden, og jeg nyder (for det meste) at være sammen med dem. Men nogle gange, så er det bare dejligt, at have tid for sig selv, hvor man ikke skal tænke på andre. Der skal ikke laves mad, der skal ikke underholdes, der skal ikke løses konflikter, der er ingen der råber moar i tide og utide, og der er ingen der forstyrre end på toilettet. Alt det høre med til at være forældre, og det tager jeg til mig, men jeg klager ikke når jeg får et pusterum fra det.

Men nu var det godt nok vinterferien vi kom fra. Vi havde nogle rigtig hyggelige og afslappende dage i Blokhus i sommerhuset. Vejret var ikke helt med os, der kom rimelig meget med regn til tider, så vi fik faktisk kun gået en tur, en lille en. Jeg fik dog cyklet nogle ture, da var min motion i ferien. Jeg er stadigvæk lidt tilbageholdende med at løbe i det fri, holder mig til løbebånd lidt i nu. Jeg kan bedre sikre en korrekt løbestil på løbebåndet, og jeg er nervøs for at komme til at presse min hofte for meget.

DSC_1968DSC_1970DSC_1972DSC_1975DSC_1983DSC_1990DSC_2002

Et fast element i vores ferier, både hjemme og i sommerhuset, er at pigerne skal lave et eller andet kreativt. Det forventer de. Jeg havde faktisk besluttede, at jeg ikke gad at slæbe alle kreatingene med, men det kunne jeg forstå på Josefine, ikke blev positivt modtaget. Jeg kørte derfor i Søstrene Grene, og købte en masse kreating, som kunne blive i sommerhuset, så behøver jeg ikke slæbe det hele med hver gang. Jeg købte bl.a akryl farver og små lærred til dem, og det blev der taget rigtig godt imod. Så mens de malede små mesterværker, sad jeg og farvelagde min malebog.

DSC_2004DSC_2007DSC_2009DSC_2011DSC_2012DSC_2016

Mandag inviterede vi mine svigeforældre til frokost med dansk lammebov, som var langtidsstegt, rodfrugter og sprøde kartofler. Til dessert havde pigerne bagt cupcakes. Dvs. Josefine stod for at bage dem, og de begge var med til at pynte dem. Jeg havde købt en kagemix fra Amo, så det er rigtig nemt for pigerne at bage uden hjælp, og de bliver så stolte, når de har gjort det hele selv. Og ved I hvad, selvom de ikke er lavet 100% fra bunden, så smager de faktisk rigtig godt.

 


English recap

It’s the end of winter break on my account, but luckily for the girls, they still have the rest of the week of. The next couple of days, will be without the girls, and husband, so it’s kind of a vacation for me, even though I still have to go to work. 

During our break, we went to the summerhouse, and just relaxed and enjoyed ourself. We didn’t have the best of weather, so we didn’t get to go on that many walks, but stayed in doors and enjoyed the fire in the fireplace. The girls spent a morning painting with acrylic paint and some small canvases, while I colored in my mindful coloring book. 

On monday we invited my in-laws for lunch, we made a slow roasting should of lamb, and the girls made cupcakes. 

One thought on “Vinterferie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s