En dag på snappen 

Vi er vel ankommet til sommerhuset (kørte herop fredag eftermiddag), og totalt i feriemode. I går var jeg rigtig aktiv på snappe, der var nemlig lidt mere at vise end på en normal arbejdsdag – hverdagen er sgu normalt lidt kedelig. Men I skal da ikke snydes, så her får I også lov til at se min dag på snappen. Husk I kan følge mig på Snapchat – mit brugernavn er ckolling12

img_8332img_8333

img_8335img_8336

img_8340img_8343

Håber I har en rigtig god søndag – lige nu slapper Thomas og jeg af på sofa’erne, og pigerne leger med Barbie’er og har både taget værelserne og hemsen i brug. Max hygge. Jeg prøver at tage mig sammen til en løbetur, men det svært. Det er så dejligt her på sofaen under tæppet, og med ild i brændeovnen.


English recap

I was a busy snapper yesterday – we are in holiday mode, so a bit more to show on snapchat then on a normal boring workday. All the pictures and videos above are from my snapchat from yesterday. Enjoy  and happy sunday to you. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s