Elle belle mig fortælle…

Man kan vidst godt sige at Josefine er en aktiv pige. Hun går både til spring gymnastik, som hun faktisk er rigtig god til, hendes vejrmøller sidder næsten i skabet, og hun har kun gået til det i lidt over 1/2 år. Derudover går hun også til dans, hvilket hun virkelig elsker. Hun forstår virkelig at folde sig ud på et dansegulv.

Kollage Hummel

Både til gymnastik og til dans er det vigtig at have noget behageligt tøj på, der giver god bevægelsesfrihed. Her har Hummel et rigtig godt udvalg (som ikke er fodboldtøj – det har storsøster nemlig meget af – hun er pt fodboldpige i familien) som kan bruges til en aktiv pige som Josefine. Hos Elle-belle.dk kan man bl.a. købe Hummel – Klik her for at se deres udvalg.

Kollage Elle Belle

Elle-belle.dk en super børnetøjsbutik, er både en fysisk butik i gågaden i Viborg og en webshop, med et rigtig stort udvalg af tøj og sko til børn fra 0 til 14 år. De føre rigtig mange forskellige mærker lige fra Aigle til Wheat, derudover har de også et fint udvalg af sengetøj, legetøj og interiører. Personligt er jeg helt vild med sengetøjet fra Camcam, det kunne jeg godt se pigerne sove i.

Billede - DK (1)


English recap

Josefine is an active girl with both gymnastics and dance on the schedule. These activities require the right clothing. The danish clothing brand Hummel isn’t just football attire, but also make the perfect gear for active girls. Hummel retails amongst others at the webshop elle-belle.dk

One thought on “Elle belle mig fortælle…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s