Trøjer til pigerne

Da jeg syede trøjen som var en del af Karolines fastelavnskostume, slog det mig, var hurtigt det endeligt var at sy sådan en trøje til pigerne. Jeg syede en til dem hver, dengang jeg var på Sy workshop hos Marapytta, aka Line, men har faktiske ikke syet nogle til dem siden. Det er der blevet ændret på nu. 

DSC_1921

 

Det tog dog lidt længere at sy disse 4 trøjer til pigerne, end det tog at sy den gule til Karoline. Da den gule kun var til fastelavn, så gjorde jeg ikke så meget ud af deltaljerne, som jeg har gjordt ved disse 4. Her er det kommet kontrast stof på skulderne, der er lavet pyntestikning ved ærmegabet, og syningen i halsudskæringen er blevet skjult med et stykke stof. Så det tog mig knap 1,5 aften, og så var alle 4 færdige. At ærmerne er for lange på Josefines’ – det er en helt anden sag 😉


English recap

Making the yellow bluse for Karolines costume made me remember how quick it was to sew these sweaters for the girls. They took a bit longer then the yellow one, because of the details, but after 1,5 evening all four sweaters where done.

Follow me on Snapchat

 

 

2 thoughts on “Trøjer til pigerne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s